Φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου

Φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου – Από 9€ / μέρα!

Η ενοικίαση αυτοκινήτου για αρκετούς ταξιδιώτες είναι ένα μεγάλο οικονομικό βάρος που συχνά καταλήγει στο να την αποφεύγουν και να προτιμούν τα δημόσια μέσα μεταφοράς για την μετακίνησή τους.

Όμως σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε βολικό ούτε σας εξυπηρετεί όταν είστε διακοπές και θέλετε την άνεσή σας.

Αν αναζητάτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου, τότε είστε στο σωστό σημείο! Στο Car24.gr μπορείτε να βρείτε φθηνά ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από μόλις 9€ / ημέρα και να κλείσετε χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς εγγύηση – πληρώνοντας με μετρητά μέσω τραπέζης!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως μπορείτε να κλείσετε φθηνό αυτοκίνητο καθώς και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που σίγουρα θα σας βοηθήσουν στην αναζήτηση των καλύτερων τιμών!

φθηνη ενοικιαση αυτοκινητου

Πως διαμορφώνονται οι τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεται πως διαμορφώνονται οι τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου και πως επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες.

Όπως όλα τα πράγματα και οι υπηρεσίες, το κόστος ενοικίασης μεταβάλλεται ανάλογα τη ζήτηση και τη διαθέσιμη προσφορά που υπάρχει στην περιοχή.

Γι’αυτό το λόγο μπορεί να βρείτε στην ενοικίαση αυτοκινήτου τιμές από μόλις 9€ / ημέρα έως και 50-60€ / ημέρα για ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο!

Αυτές οι τεράστιες αυξομειώσεις σημειώνονται καθώς οι τιμές είναι διαφορετικές για παράδειγμα τον Ιανουάριο που είναι μια ήρεμη και low season περίοδος σε σχέση με π.χ. τον Ιούλιο που είναι full seasonγια σχεδόν όλη τη χώρα!

Επιπλέον, όσα λιγότερα οχήματα διαθέτει μια περιοχή, τότε πιο αυξημένες θα είναι οι τιμές λόγω περιορισμένης προσφοράς.

Στην ουσία η ενοικίαση αυτοκινήτου ακολουθεί κι αυτή τους νόμους της αγοράς και την προσφορά και ζήτηση που υπάρχει ανάλογα την εποχή.

Φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου – Πως θα βρείτε φθηνές τιμές

Όμως, η απάντηση σε όλα τα παραπάνω «προβλήματα» που μπορεί να προκύψουν και να σας αυξήσουν το κόστος ενοικίασης είναι το Car24.gr!

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρίσκεται πάντα τις χαμηλότερες τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου, να συγκρίνετε εταιρείες μεταξύ τους και φυσικά να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα προσφορά για εσάς!

Στο Car24 εισάγεται απλά την ημερομηνία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας καθώς και την τοποθεσία και βλέπετε άμεσα όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχετε τόσο σε αυτοκίνητα (μικρά, μεσαία, βαν, κτλ) όσο και ποιες εταιρείες έχουν οχήματα προς παράδοση.

Με αυτόν τον τρόπο δεν αναλώνεστε μόνο σε μια εταιρεία αλλά βλέπετε προσφορές από αρκετούς παρόχους και σίγουρα θα βρείτε μια προσφορά να σας καλύπτει!

Πόσες ημέρες πριν πρέπει να κάνετε την κράτησή σας;

Όσο πιο νωρίς κάνετε την κράτηση για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, τόσο το καλύτερο για εσάς καθώς αρχικά θα έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή και επιπλέον θα έχετε εξασφαλισμένη διαθεσιμότητα.

Σκεφθείτε πως όσο φτάνει η ημερομηνία παραλαβής, οι τιμές θα αυξάνονται λόγω last minuteκρατήσεων και επιπλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην υπάρχουν διαθέσιμα αυτοκίνητα – κάτι που το παρατηρούμε αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και γι’αυτό προτείνουμε στους επισκέπτες μας να κάνουν κράτηση 1-2 μήνες πριν την άφιξη για την αποφυγή απροόπτων!

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για μια φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου

Αρκετές φορές μια φθηνή ενοικίαση μπορεί να αποβεί ακριβή στο τέλος! Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Μα φυσικά χρεώνοντας η εταιρεία ζημίες που ουδέποτε έχετε κάνει, όπως για παράδειγμα γρατζουνιές ή μικροχτυπήματα.

Υπάρχουν αναφορές πως χρεώθηκαν πελάτες ακόμα και 500€ για μια γρατζουνιά, σε τουριστικό νησί της χώρας!

Για να μην έχετε τέτοια άγχη, στο Car24 όλες οι ενοικιάσεις μέσα από τους συνεργάτες μας έρχονται με πλήρη μικτή ασφάλιση που σημαίνει πως ό,τι και να γίνει, θα καλύψει το κόστος της ζημιάς η ασφαλιστική!

Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις όπως το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, το εσωτερικό, οι καθρέπτες και τα ελαστικά – μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά κατά τη διάρκεια της κράτησης.

Όμως, η πλήρη ασφάλεια των συνεργατών του Car24 σας καλύπτει για τα περισσότερα συμβάντα και ατυχήματα που μπορεί να σας συμβούν!

Πως θα κάνετε κράτηση μέσα από το Car24.gr

Η διαδικασία κράτησης μέσα από το Car24 είναι πολύ εύκολη και γρήγορη ενώ θα σας εξοικονομήσει χρήματα και επιπλέον δε θα χρειαστεί να δεσμεύσετε χρήματα στην πιστωτική σας κάρτα!

Ξεκινάτε να κάνετε αναζήτηση για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που θέλετε από την αρχική μας σελίδα, εισάγοντας τις ημερομηνίες που θέλετε το αυτοκίνητο καθώς και τοποθεσία (μπορείτε ακόμα και να επιλέξετε διαφορετική τοποθεσία παραλαβής-παράδοσης).

Βλέπετε τα διαθέσιμα οχήματα και από ποιες εταιρείες είναι, επιλέγετε αυτό που σας καλύπτει και είστε έτοιμοι! Πληρώνετε μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή κάρτας και το αυτοκίνητο θα σας περιμένει στον τόπο που δηλώσατε!

Εσύ ακόμα πληρώνεις αρκετά για μια ενοικίαση αυτοκινήτου;

Similar Posts