Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Χωρίς πιστωτική και εγγύηση!

Μέσα από το Car24 και τους συνεργάτες μας μπορείτε να βρείτε ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται πιστωτική κάρτα ή εγγύηση για την κράτησή σας!

Κλείστε online το επόμενό σας αυτοκίνητο για οπουδήποτε στην Ελλάδα, πληρώστε μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή ebanking το ποσό της κράτησης και παραλάβετε άμεσα το αυτοκίνητο από τον σταθμό που έχετε δηλώσει!

Σχεδιάστε τις διακοπές σας χωρίς το άγχος της μεταφοράς. Η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε το ταξίδι σας με άνεση και ασφάλεια. Επιλέξτε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, σε ανταγωνιστικές τιμές και με εξαιρετική εξυπηρέτηση

ενοικιαση αυτοκινητου

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα

Τώρα με το Car24 έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο χωρίς να δώσετε την πιστωτική σας κάρτα ή κάποια μεγάλη εγγύηση μετρητών! Το ποσό που βλέπετε στη φόρμα με τα αποτελέσματα, είναι κι αυτό που θα πληρώσετε.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς κόστος παραπάνω ασφάλειας! Όλες οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων μέσα από την ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν πλήρη μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών!

Η διαδικασία αναζήτησης και κράτησης είναι πολύ απλή και γρήγορη! Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την διπλανή φόρμα είτε να ξεκινήσετε από εδώ και να εισάγετε τις τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου καθώς και τις ημερομηνίες που το χρειάζεστε!

Στην ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική από το Car24 μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά σημεία ως pick up & drop off – δηλαδή σημεία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας!

Αφού κάνετε την αναζήτησή σας και ολοκληρώστε την κράτηση, άμεσα θα λάβετε στο e-mail σας τα στοιχεία της κράτησης, από ποια εταιρεία θα παραλάβετε το αυτοκίνητό σας και όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα ανάγκης!

Ενοικίαση αυτοκινήτου τιμές

Μπορείτε να βρείτε στην ενοικίαση αυτοκινήτου τιμές από 9€ / ημέρα, αναλόγως την εποχή και το όχημα που θέλετε να κλείσετε.

Για παράδειγμα οι τουριστικές περιοχές της χώρας, όπως τα νησιά μας, έχουν πιο αυξημένες τιμές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πιο χαμηλές τιμές το χειμώνα.

Η Αθήνα έχει περίπου το ίδιο κοστολόγιο όλους τους μήνες, καθώς είναι ένας προορισμός που δέχεται επισκέπτες όλο το χρόνο.

Αντίθετα, οι τιμές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη είναι πιο αυξημένες το καλοκαίρι λόγω αυξημένης ζήτησης και πιο μειωμένες το χειμώνα.

Στο Car24 βρίσκεις ενοικίαση αυτοκινήτου με μετρητά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή εγγύησης και με πλήρη μικτή ασφάλεια!

Πλεονεκτήματα ενοικίασης από το Car24.gr

 • Πλήρη μικτή ασφάλεια
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Δυνατότητα για διαφορετικό τόπο παράδοσης - παραλαβής
 • Τεράστια γκάμα οχημάτων για να διαλέξετε
 • Διαθεσιμότητα σε όλη την Ελλάδα!
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου με χρεωστική ή μετρητά.
 • Συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες Rent A Car
 • Δυνατότητα για παράδοση/παραλαβή στη διεύθυνσή σας!
 • Δωρεάν ακύρωση με πολύ χαμηλό κόστος
 • Ολοκαίνουργιος στόλος οχημάτων
 • Top class εξυπηρέτηση όλων των πελατών!

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς κάρτα και εγγύηση!

Συχνές Ερωτήσεις

1Τι ηλικία πρέπει να έχει ο οδηγός;
Για να κάνετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου, πρέπει ο οδηγός να έχει συμπληρώσει το ελάχιστο τα 23 έτη του και να έχει δίπλωμα τουλάχιστον 1 χρόνο!
2Μπορώ να έχω παιδικό καρεκλάκι ή άλλα αξεσουάρ;
Φυσικά! Μπορείτε να έχετε τόσο παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε όσο κι άλλα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα από τις εταιρείες ενοικίασης.
3Μπορώ να παραλάβω αλλού και να παραδώσω αλλού το αυτοκίνητο;
Φυσικά! Στο Car24 υπάρχει αυτή η δυνατότητα και μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σε άλλο μέρος και να το παραδώσετε σε διαφορετικό! Για παράδειγμα μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα και να το παραδώσετε στο λιμάνι του Πειραιά!
4Μπορώ να πάω οπουδήποτε;
Μπορείτε να πάτε οπουδήποτε στην Ελλάδα, δίχως να μπείτε σε πλοίο(εκτός κι αν έχετε την άδεια της εταιρείας που κάνει την ενοικίαση). Επίσης απαγορεύεται να οδηγήσετε σε χωματόδρομους και γενικά εκτός δρόμου.
5Τι ασφάλεια έχουν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από το Car24;
Η ενοικίαση αυτοκινήτου από την ιστοσελίδα μας έχει πλήρη μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών. Στην ουσία οποιαδήποτε ζημιά* και να γίνει, δεν θα πληρώσετε κάτι!
6Μπορώ να ρυμουλκήσω;
Όχι, με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δεν μπορείτε να ρυμουλκήσετε.
1Μόνο ένας μπορεί να οδηγήσει;
Μπορούν να οδηγήσουν όσοι οδηγοί θέλετε, αρκεί να είναι άνω των 23 ετών, να έχουν δίπλωμα τουλάχιστον 1 χρόνο και να το σημειώσετε στην παραγγελία σας ώστε να ενημερωθεί η εταιρεία. Ενδέχεται να υπάρχει αυξημένο κόστος σε αυτήν την περίπτωση.
2Μπορεί να εκδοθεί τιμολόγιο;
Φυσικά! Θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διαδικασία της αγοράς, μαζί με τα εταιρικά σας στοιχεία και θα το λάβετε στο e-mail σας μετά το πέρας της ενοικίασης!
3Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος;
Σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την οδική βοήθεια που υπάρχει πάνω στο συμβόλαιό σας καθώς και να ενημερώσετε το γραφείο ενοικίασης. Σε περίπτωση ατυχήματος, είτε με δική σας υπαιτιότητα είτε όχι, θα πρέπει να καλέσετε την τροχαία και τη φροντίδα ατυχήματος, ώστε να συμπληρώσετε τις αντίστοιχες δηλώσεις καθώς και να ενημερώσετε την εταιρεία που σας νοικιάζει το αυτοκίνητο.
4Μπορώ να έχω αλυσίδες χιονιού;
Στο Car24.gr μπορείτε να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου με αλυσίδες χιονιού και να παραλάβετε ένα όχημα εφοδιασμένο με τις απαραίτητες αλυσίδες! Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες για το διάστημα Οκτωβρίου - Απριλίου, σε όλα τα μέρη με πιθανή κακοκαιρία ή ιστορικό καιρού, όπως τα βουνά μας.
5Μπορώ να βγω εκτός Ελλάδος ή να μπω σε πλοίο;
Απαγορεύεται ρητά να βγείτε εκτός χώρας ενώ για την είσοδό σας στο πλοίο απαιτείται γραπτή άδεια από την εταιρεία ενοικίασης.
6Πότε δεν με καλύπτει η ασφάλεια του αυτοκινήτου;
Η πλήρη μικτή ασφάλεια δεν σας καλύπτει στις παρακάτω περιπτώσεις: Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών Οδήγηση offroad Ζημιές σε ζάντες, ελαστικά, εσωτερικό αυτοκινήτου ή στο κάτω μέρος Απώλεια κλειδιού Καταστροφή και ζημιές σε αξεσουάρ όπως παιδικό καρεκλάκι, gps, αλυσίδες, κ.α.

Φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου

Στο Car24 εργαζόμαστε σκληρά για να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου, καθώς συνεργαζόμαστε με δεκάδες εταιρείες, με στόχο να σας δείχνουμε πάντα τις καλύτερες τιμές, στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα χωρίς κάρτα και εγγύηση!

Η φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου είναι πλέον μια εύκολη και γρήγορη υπόθεση, ανεξαρτήτως της σεζόν που αναζητάτε αυτοκίνητο! Προσπαθούμε μαζί με τους συνεργάτες μας να σας έχουμε πάντα τις φθηνότερες τιμές – και το πετυχαίνουμε, ειδικά αν αναλογιστείτε ότι δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα ή εγγύηση για να νοικιάσετε αυτοκίνητο και επιπλέον έχετε μικτή κάλυψη και απεριόριστα διαθέσιμα χιλιόμετρα!

Μην ψάχνεις άλλο! Στο Car24 θα βρεις την πιο φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Με εκατοντάδες σημεία παραλαβής και παράδοσης, οι συνεργάτες μας είναι πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Γιατί ενοικιάσεις αυτοκινήτων μέσω του Car24;

Στο Car24 θα βρείτε τόσο ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με χειροκίνητο σασμάν όσο και με αυτόματο. Μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας βολεύει και να δείτε μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων!

Στο Car24.gr θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, ειδικά αν υπολογίσουμε ότι δε χρειάζεται εγγύηση ή πιστωτική κάρτα για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Επιπλέον θα βρείτε μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ όπως παιδικά καρεκλάκια και αλυσίδες χιονιού - απλά ζητήστε τα από την εταιρεία ενοικίασης, μετά την κράτησή σας.

Μέσα από τους συνεργάτες μας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα οχημάτων από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι μεγάλα οικογενειακά sedan και SUV οχήματα!

Είτε επιθυμείτε ένα αυτοκίνητο με βενζίνη, είτε ένα ηλεκτρικό, στο Car24.gr έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που θέλετε να οδηγήσετε.