Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Χωρίς πιστωτική και εγγύηση!

Μέσα από το Car24 και τους συνεργάτες μας μπορείτε να βρείτε ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται πιστωτική κάρτα ή εγγύηση για την κράτησή σας!

 • Χωρίς Πιστωτική
 • Χωρίς Εγγύηση
 • Με απεριόριστα χιλιόμετρα και πλήρη μικτή ασφάλεια!
Επιστρέφοντας το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο: Τι πρέπει να προσέξετε

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα

Τώρα με το Car24 έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο χωρίς να δώσετε την πιστωτική σας κάρτα ή κάποια εγγύηση μετρητών! Το ποσό που βλέπετε στη φόρμα με τα αποτελέσματα, είναι κι αυτό που θα πληρώσετε.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς κόστος παραπάνω ασφάλειας! Όλες οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων μέσα από την ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν πλήρη μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών!

Η διαδικασία αναζήτησης και κράτησης είναι πολύ απλή και γρήγορη! Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε την διπλανή φόρμα είτε να ξεκινήσετε από εδώ και να εισάγετε τις τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου καθώς και τις ημερομηνίες που το χρειάζεστε!

Στην ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική από το Car24 μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά σημεία ως pick up & drop off – δηλαδή σημεία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας!

Αφού κάνετε την αναζήτησή σας και ολοκληρώστε την κράτηση, άμεσα θα λάβετε στο e-mail σας τα στοιχεία της κράτησης, από ποια εταιρεία θα παραλάβετε το αυτοκίνητό σας και όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα ανάγκης!

Ενοικίαση αυτοκινήτου τιμές

Μπορείτε να βρείτε στην ενοικίαση αυτοκινήτου τιμές από 9€ / ημέρα, αναλόγως την εποχή και το όχημα που θέλετε να κλείσετε.

Για παράδειγμα οι τουριστικές περιοχές της χώρας, όπως τα νησιά μας, έχουν πιο αυξημένες τιμές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πιο χαμηλές τιμές το χειμώνα.

Η Αθήνα έχει περίπου το ίδιο κοστολόγιο όλους τους μήνες, καθώς είναι ένας προορισμός που δέχεται επισκέπτες όλο το χρόνο.

Αντίθετα, οι τιμές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη είναι πιο αυξημένες το καλοκαίρι λόγω αυξημένης ζήτησης και πιο μειωμένες το χειμώνα.

Στο Car24 βρίσκεις ενοικίαση αυτοκινήτου με μετρητά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή εγγύησης και με πλήρη μικτή ασφάλεια!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα τιμές

Οι τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα διαφοροποιούνται ανάλογα την εποχή που θα χρειαστείτε το όχημα καθώς και τι αυτοκίνητο θα επιλέξετε.

Το χειμώνα θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές ενώ αντίθετα το καλοκαίρι, οι τιμές βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα.

Δείτε ενδεικτικές τιμές για ενοικίαση τον Ιανουάριο και τον Αύγουστο:

Τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα τον Ιανουάριο:

Fiat Panda από 24€ / ημέρα
Citroen C1 από 25€ / ημέρα
Renault Clio από 27€ / ημέρα
Toyota Yaris από 32€ / ημέρα
Jeep Renegade από 63€ / ημέρα

Τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα τον Αύγουστο:

Renegade 202€ / ημέρα
C1 81€ / ημέρα
VW Up 86€ / ημέρα
Fabia 86€ / ημέρα
Corsa 90€ / ημέρα

Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη τιμές

Οι τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη είναι συνήθως χαμηλότερες από την Αθήνα αλλά και εδώ επηρεάζονται αρκετά από την εποχή που θα χρειαστείτε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Το καλοκαίρι, λόγω της ραγδαίας αύξησης του τουρισμού τόσο λόγω της Χαλκιδικής όσο και των γύρω νομών, η ζήτηση αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι τιμές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Ενδεικτικές τιμές για ενοικίαση τον Ιανουάριο:

Fiat Panda 22€ / ημέρα
Citroen C1 23€ / ημέρα
Renault Clio 24€ / ημέρα
Toyota Yaris 31€ / ημέρα
Jeep Renegade 51€ / ημέρα

Ενδεικτικές τιμές για ενοικίαση τον Αύγουστο:

Renegade 164€ / ημέρα
C1 76€ / ημέρα
Corsa 85€ / ημέρα
Aygo 92€ / ημέρα

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο τιμές

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Ηράκλειο έχουν μεγάλη ζήτηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς το αεροδρόμιο Ηρακλείου υποδέχεται εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Ως το μεγαλύτερο hub στο νησί, από το Ηράκλειο ξεκινάνε τις διακοπές τους οι περισσότεροι τουρίστες που έρχονται στο νησί αεροπορικών ή μέσω πλοίου.

Γι’αυτό το λόγο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση και δεν είναι σπάνιο γεγονός το να μην βρείτε διαθέσιμο όχημα, αν δεν έχετε κάνει κράτηση εκ των προτέρων!

Το καλοκαίρι, λόγω της ραγδαίας αύξησης του τουρισμού τόσο λόγω της Χαλκιδικής όσο και των γύρω νομών, η ζήτηση αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι τιμές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Ενδεικτικές τιμές για ενοικίαση τον Ιανουάριο:

Renegade 61€ / ημέρα
C1 24€ / ημέρα
Fabia 27€ / ημέρα
Micra 29€ / ημέρα
Clio 29€ / ημέρα

Ενδεικτικές τιμές για ενοικίαση τον Αύγουστο:

Renegade 121€ / ημέρα
C1 76€ / ημέρα
Fabia 82€ / ημέρα
Corsa 85€ / ημέρα
Aygo 92€ / ημέρα

Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές στις τιμές ενοικίασης ανάμεσα στον Ιανουάριο που είναι ένας μήνας με πολύ χαμηλή ζήτηση και τον Αύγουστο, που είναι ο μήνας υψηλότερης ζήτησης στο Ηράκλειο!

Πλεονεκτήματα ενοικίασης από το car24

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από το Car24

 • Πλήρη μικτή ασφάλεια
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Δυνατότητα για διαφορετικό τόπο παράδοσης – παραλαβής
 • Τεράστια γκάμα οχημάτων για να διαλέξετε
 • Διαθεσιμότητα σε όλη την Ελλάδα!
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου με χρεωστική ή μετρητά.
 • Συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες Rent A Car
 • Δυνατότητα για παράδοση/παραλαβή στη διεύθυνσή σας!
 • Δωρεάν ακύρωση με πολύ χαμηλό κόστος
 • Ολοκαίνουργιος στόλος οχημάτων
 • Top class εξυπηρέτηση όλων των πελατών!

Φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου

Στο Car24 εργαζόμαστε σκληρά για να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου, καθώς συνεργαζόμαστε με δεκάδες εταιρείες, με στόχο να σας δείχνουμε πάντα τις καλύτερες τιμές, στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα χωρίς κάρτα και εγγύηση!

Η φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου είναι πλέον μια εύκολη και γρήγορη υπόθεση, ανεξαρτήτως της σεζόν που αναζητάτε αυτοκίνητο! Προσπαθούμε μαζί με τους συνεργάτες μας να σας έχουμε πάντα τις φθηνότερες τιμές – και το πετυχαίνουμε, ειδικά αν αναλογιστείτε ότι δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα ή εγγύηση για να νοικιάσετε αυτοκίνητο και επιπλέον έχετε μικτή κάλυψη και απεριόριστα διαθέσιμα χιλιόμετρα!

Μην ψάχνεις άλλο! Στο Car24 θα βρεις την πιο φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Με εκατοντάδες σημεία παραλαβής και παράδοσης, οι συνεργάτες μας είναι πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

Γιατί ενοικιάσεις αυτοκινήτων μέσω του Car24;

Στο Car24 θα βρείτε τόσο ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με χειροκίνητο σασμάν όσο και με αυτόματο. Μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα αυτό που σας βολεύει και να δείτε μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων!

Στο Car24.gr θα βρείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς, ειδικά αν υπολογίσουμε ότι δε χρειάζεται εγγύηση ή πιστωτική κάρτα για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Επιπλέον θα βρείτε μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ όπως παιδικά καρεκλάκια και αλυσίδες χιονιού – απλά ζητήστε τα από την εταιρεία ενοικίασης, μετά την κράτησή σας.

Μέσα από τους συνεργάτες μας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα οχημάτων από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι μεγάλα οικογενειακά sedan και SUV οχήματα!

Είτε επιθυμείτε ένα αυτοκίνητο με βενζίνη, είτε ένα ηλεκτρικό, στο Car24.gr έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που θέλετε να οδηγήσετε.

Συχνές Ερωτήσεις

Για να κάνετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου, πρέπει ο οδηγός να έχει συμπληρώσει το ελάχιστο τα 23 έτη του και να έχει δίπλωμα τουλάχιστον 1 χρόνο!

Φυσικά! Μπορείτε να έχετε τόσο παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε όσο κι άλλα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα από τις εταιρείες ενοικίασης.

Φυσικά! Στο Car24 υπάρχει αυτή η δυνατότητα και μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σε άλλο μέρος και να το παραδώσετε σε διαφορετικό! Για παράδειγμα μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα και να το παραδώσετε στο λιμάνι του Πειραιά!

Μπορείτε να πάτε οπουδήποτε στην Ελλάδα, δίχως να μπείτε σε πλοίο(εκτός κι αν έχετε την άδεια της εταιρείας που κάνει την ενοικίαση). Επίσης απαγορεύεται να οδηγήσετε σε χωματόδρομους και γενικά εκτός δρόμου.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου από την ιστοσελίδα μας έχει πλήρη μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών. Στην ουσία οποιαδήποτε ζημιά* και να γίνει, δεν θα πληρώσετε κάτι!

Όχι, με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο δεν μπορείτε να ρυμουλκήσετε.

Μπορούν να οδηγήσουν όσοι οδηγοί θέλετε, αρκεί να είναι άνω των 23 ετών, να έχουν δίπλωμα τουλάχιστον 1 χρόνο και να το σημειώσετε στην παραγγελία σας ώστε να ενημερωθεί η εταιρεία. Ενδέχεται να υπάρχει αυξημένο κόστος σε αυτήν την περίπτωση.

Φυσικά! Θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διαδικασία της αγοράς, μαζί με τα εταιρικά σας στοιχεία και θα το λάβετε στο e-mail σας μετά το πέρας της ενοικίασης!

Σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την οδική βοήθεια που υπάρχει πάνω στο συμβόλαιό σας καθώς και να ενημερώσετε το γραφείο ενοικίασης. Σε περίπτωση ατυχήματος, είτε με δική σας υπαιτιότητα είτε όχι, θα πρέπει να καλέσετε την τροχαία και τη φροντίδα ατυχήματος, ώστε να συμπληρώσετε τις αντίστοιχες δηλώσεις καθώς και να ενημερώσετε την εταιρεία που σας νοικιάζει το αυτοκίνητο.

Στο Car24.gr μπορείτε να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου με αλυσίδες χιονιού και να παραλάβετε ένα όχημα εφοδιασμένο με τις απαραίτητες αλυσίδες! Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες για το διάστημα Οκτωβρίου – Απριλίου, σε όλα τα μέρη με πιθανή κακοκαιρία ή ιστορικό καιρού, όπως τα βουνά μας.

Απαγορεύεται ρητά να βγείτε εκτός χώρας ενώ για την είσοδό σας στο πλοίο απαιτείται γραπτή άδεια από την εταιρεία ενοικίασης.

Η πλήρη μικτή ασφάλεια δεν σας καλύπτει στις παρακάτω περιπτώσεις: Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών Οδήγηση offroad Ζημιές σε ζάντες, ελαστικά, εσωτερικό αυτοκινήτου ή στο κάτω μέρος Απώλεια κλειδιού Καταστροφή και ζημιές σε αξεσουάρ όπως παιδικό καρεκλάκι, gps, αλυσίδες, κ.α.