ενοικιαση αυτοκινητου Περιστερι

Ενοικίαση αυτοκινήτου Περιστέρι

Αν αναζητάτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Περιστέρι, τότε είστε στο σωστό μέρος! Στο Car24 θα βρείτε ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Περιστέρι, με άμεση παράδοση στο σταθμό του μετρό χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις.

Το αυτοκίνητο θα σας περιμένει στη συμφωνημένη ώρα και ημέρα και εσείς το παραλαμβάνετε άμεσα χωρίς χρονοτριβές.

Στο Car24 βρίσκεις ενοικίαση αυτοκινήτου στο Περιστέρι, με παραλαβή και παράδοση στο μέρος σας! Δες τιμές ΕΔΩ!

Που παραλαμβάνετε στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι παραλαμβάνετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας στο Σταθμό του Μετρό. Εκεί θα σας περιμένει εκπρόσωπος των συνεργατών μας για να σας παραδώσει το κλειδί και να σας δείξει το όχημα.

Δεν θα έχετε αναμονές ή άλλες «γραφειοκρατικές» διαδικασίες!

Τι αυτοκίνητα μπορείτε να επιλέξετε

Για παραλαβή από το Περιστέρι, η γκάμα οχημάτων είναι περιορισμένη και υπάρχουν 3 διαθέσιμα αυτοκίνητα.

Αυτά είναι το Toyota Yaris 1000cc, Aygo 1000cc καθώς και το αυτόματο Aygo 1000cc.

Αυτά τα 3 αυτοκίνητα είναι άμεσα διαθέσιμα για ενοικίαση στο Περιστέρι και παραλαβή από το χώρο του σταθμού του μετρό.

Τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Περιστέρι

Οι τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου επηρεάζονται πολύ ανάλογα την εποχή που θέλετε το αυτοκίνητο και την ζήτηση που υπάρχει.

Συνήθως οι τιμές τους χειμερινούς μήνες είναι γύρω στα 30-50€ / ημέρα ενώ το καλοκαίρι εκτοξεύονται και φτάνουν ακόμα και τα 100€ / ημέρα για ενοικίαση στην Αθήνα ή κάποια άλλη περιοχή όπως το Περιστέρι.

Αν κλείνετε τελευταία στιγμή, είναι πιθανόν τόσο να μη βρείτε διαθέσιμα αυτοκίνητα όσο και το κόστος να είναι αρκετά αυξημένο. Προγραμματίστε να κάνετε την κράτησή σας τουλάχιστον 20-25 ημέρες πριν την άφιξη τόσο για να βρείτε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο όσο και για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή.

Πως θα κάνετε online κράτηση

Η online κράτηση για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα μπορεί να γίνει μέσα από την ιστοσελίδα μας σε 5 λεπτά. Επιλέγετε την τοποθεσία που θέλετε να παραλάβετε αλλά και να παραδώσετε το αυτοκίνητο (π.χ. στο σταθμό του Μετρό Περιστέρι) καθώς και τις ημερομηνίες που το χρειάζεστε.

Άμεσα η φόρμα αναζήτησης θα σας εμφανίσει τα διαθέσιμα αυτοκίνητα και μπορείτε να προχωρήσετε σε online κράτηση.

Μέσα από το Car24 δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα ούτε πληρώνετε κάποια εγγύηση για την ενοικίαση του αυτοκινήτου!

Οι διαδικασίες είναι πολύ απλές και εσείς πληρώνετε με μετρητά ενώ ταυτόχρονα έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου καθώς και απεριόριστα χιλιόμετρα που μπορείτε να διανύσετε!

Μόλις ολοκληρώσετε την κράτηση θα λάβετε στο e-mail σας όλα τα στοιχεία ως επιβεβαίωση καθώς και πληροφορίες για την παραλαβή του οχήματος.

Την ημέρα της παραλαβής, συνεργάτης της εταιρείας θα σας περιμένει στην τοποθεσία που δηλώσατε ώστε να παραλάβετε το αυτοκίνητο ενώ αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και κατά την παράδοση.

Δεν έχετε καθόλου αναμονές ούτε καθυστερήσεις και παραλαμβάνετε άμεσα το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας!

Similar Posts