ενοικιαση πολυτελων αυτοκινητων

Ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων

Με την ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων, ένα όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να οδηγήσετε ένα πολυτελές όχημα, για όσο διάστημα επιθυμείτε!

Τα πολυτελή αυτοκίνητα είναι μια κατηγορία μόνα τους, με εξαιρετική δυνατότητα οδήγησης προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία στον οδηγό τους.

Ανάλογα την περίσταση που αναζητάτε ένα πολυτελή όχημα, όπως για παράδειγμα έναν γάμο ή απλά για τις διακοπές σας, στο Car24.gr μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές για μια ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις!

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τι προσφέρει μια ενοικίαση πολυτελούς αυτοκινήτου!

Στο Car24 βρίσκεις ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές! Δες προσφορές σε 1 λεπτό ΕΔΩ!

Τι προσφέρει ένα πολυτελές όχημα

# Άνεση

Σε ένα πολυτελές όχημα θα βρείτε υψηλά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας. Συνήθως τα πολυτελή αυτοκίνητα έρχονται με δερμάτινα καθίσματα και λεπτομέρειες που συναρπάζουν.

# Απόδοση

Η απόδοση των πολυτελών οχημάτων βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα. Ισχυροί κινητήρες που απαιτούν «καλά χέρια» και εξαιρετική εμπειρία οδήγησης!

# Τεχνολογία αιχμής

Τα πολυτελή οχήματα των τελευταίων ετών συνδυάζουν την απόδοση και την κομψότητα μαζί με την τεχνολογία αιχμής! Υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, συστήματα ψυχαγωγίας, κ.α. σας περιμένουν για να σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία χρήσης!

# Φινέτσα

Ένα πολυτελές όχημα προσφέρει prestige και φινέτσα στον κάτοχό του, λόγω της φήμης που το ακολουθεί.

 

Τι πολυτελή οχήματα μπορείτε να βρείτε στο Car24

Στο Car24 θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από πολυτελή οχήματα, που διαφοροποιείται ανάλογα την τοποθεσία που θα επιλέξετε για παραλαβή και παράδοση.

Ενδεικτικά, μέσα από την ιστοσελίδα και τους συνεργάτες μας, μπορείτε να βρείτε πολυτελή οχήματα των εταιρειών:

 • Volvo XC-60
 • Mercedes E200
 • Peugeot 5008
 • BMW 3 Series
 • Mercedes CLA
 • Hyundai Tucson
 • Audi Q3
 • Audi Q2
 • BMW X1
 • Mercedes A Class
 • Volvo V40

Και άλλα αρκετά πολυτελή οχήματα για τις διακοπές σας ή για μια ειδική κατάσταση!

Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, πως θα επιλέξω το ιδανικό πολυτελές αυτοκίνητο;

Για να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή, θα πρέπει να ορίσετε τις ανάγκες σας και έπειτα να επιλέξετε το πολυτελές αυτοκίνητο που επιθυμείτε.

Για παράδειγμα, αν ο σκοπός της ενοικίασης είναι μια επαγγελματική πρόταση τότε ίσως να θέλετε να νοικιάσετε ένα sedan όχημα, όμως αν πρόκειται για μια ρομαντική απόδραση στο βουνό, τότε ίσως χρειάζεστε ένα SUV αυτοκίνητο!

Ο σκοπός της ενοικίασης θα καθορίσει και το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε.

Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά του οχήματος, όπως οι τεχνολογίες που έχει, τα επίπεδα άνεσης, οι αποδόσεις του , κ.α. θα παίξουν επιπλέον ρόλο στην τελική επιλογή σας.

Με τι ασφάλεια ενοικιάζονται αυτά τα αυτοκίνητα;

Η ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων, όπως και η κανονική ενοικίαση αυτοκινήτου μέσα από την ιστοσελίδα μας, έρχεται μαζί με πλήρη μικτή ασφάλεια.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε κάλυψη ακόμα και για ιδίες ζημιές, χωρίς απαλλαγή ενώ πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση ή μέσω κάρτας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε πιστωτική κάρτα!

Έτσι απολαμβάνετε μια ενοικίαση πολυτελούς αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα ενώ έχετε το κεφάλι σας ήσυχο με την πλήρη μικτή ασφάλεια που έχει!

Σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες και εταιρείες ενοικίασης, όπου εκεί θα βρείτε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με CDW ασφάλεια – δηλαδή ασφάλεια με απαλλαγή που μπορεί να φτάνει ακόμα και τα 1100€ με ταυτόχρονη δέσμευση του ποσού στην κάρτα σας.

Μέσα από το car24 δεν έχετε δέσμευση ποσού ούτε την ανάγκη ύπαρξης πιστωτικής κάρτας ενώ επιπλέον έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια.

Ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη

Πέρα από την Αθήνα, μπορείτε να νοικιάσετε μέσα από την ιστοσελίδα μας και πολυτελή αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη!

Η διαδικασία είναι η ίδια ενώ ενδεικτικά, τα διαθέσιμα μοντέλα είναι:

 • Volvo XC90 / XC60
 • Mercedes CLA
 • Audi Q3 / Q2
 • BMW X1
 • Honda E – Ηλεκτρικό

Η ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει με παραλαβή από το αεροδρόμιο ή από κάποιο άλλο σημείο στην πόλη.

Ξεκινήστε μια αναζήτηση για να δείτε τα διαθέσιμα μοντέλα αλλά και τις τιμές τους!

Ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων τιμές

Οι τιμές στην ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων διαφέρουν ανάλογα το μοντέλο που θέλετε να νοικιάσετε, τις ημέρες ενοικίασης καθώς και την περίοδο που ενδιαφέρεστε.

Ενδεικτικά, οι τιμές για off season ξεκινούν από περίπου 80€, συμπεριλαμβανομένου την πλήρη μικτή ασφάλεια που σας προσφέρουν οι συνεργάτες μας μέσα από το Car24.

Σε τουριστικά μέρη, υπολογίστε ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι τιμές μπορεί να αγγίζουν ακόμα και τα 200€ για ένα πολυτελές όχημα.

Κλείστε online το επόμενό σας αυτοκίνητο για διακοπές ή για μα ειδική κατάσταση και εκμεταλλευτείτε την πλήρη μικτή ασφάλεια αλλά και το χαμηλότερο κόστος της αγοράς μέσα από το Car24!

Similar Posts