ενοικιαση αυτοκινητου εξωτερικο

Ενοικίαση αυτοκινήτου για εξωτερικό – Χωρίς πιστωτική κάρτα!

Αν ετοιμάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και ψάχνετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο σε άλλη χώρα, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος!

Εδώ θα δούμε πως μπορείτε να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό χωρίς πιστωτική κάρτα, πληρώνοντας απλά με μετρητά και χωρίς την καταβολή εγγύησης ενώ παράλληλα έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια και απεριόριστα διαθέσιμα χιλιόμετρα!

Ενώ παλαιότερα χρειαζόταν μια πιστωτική κάρτα, στην οποία θα δεσμεύατε ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση για την ενοικίαση του αυτοκινήτου, πλέον αυτό έχει αλλάξει μέσα από το Car24 και τους συνεργάτες μας!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρεις ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλη την Ελλάδα χωρίς πιστωτική, χωρίς εγγύηση και με πλήρη μικτή ασφάλεια!

Πάμε να δούμε όμως τι χρειάζεται και πως θα κλείσεις ενοικίαση αυτοκινήτου για ταξίδι στο εξωτερικό, μέσα σε 2 λεπτά!

Στο Car24 βρίσκεις ενοικίαση αυτοκινήτων για το εξωτερικό στις καλύτερες τιμές και χωρίς πιστωτική! Δες προσφορές σε 1 λεπτό ΕΔΩ!

Ενοικίαση αυτοκινήτου για ταξίδι στο εξωτερικό

Υπάρχουν αρκετά μέρη στο εξωτερικό όπου αν έχεις το δικό σου όχημα, θα τα εξερευνήσεις καλύτερα. Για παράδειγμα, μπορεί να ταξιδεύεις στην Ιταλία και το Μιλάνο, και να θέλεις να επισκεφθείς τη λίμνη Κόμο.

Με το αυτοκίνητο αυτό το ταξίδι γίνεται αυθημερόν και δε χρειάζεται να ψάχνεις για τις ώρες των τρένων, τα δρομολόγια κι αν αυτά σε βολεύουν.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, η απόσταση μεταξύ Μιλάνο και Λίμνη Κόμο είναι μόλις 40 χιλιόμετρα και καλύπτεται πολύ εύκολα αν έχετε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο μέσα από το Car24.

Η ενοικίαση αυτοκινήτου για ένα ταξίδι στο εξωτερικό δεν προϋποθέτει έγγραφα ή καταβολή εγγύησης – παρά μόνο να έχετε την ταυτότητά σας καθώς και το νέο δίπλωμα τύπου κάρτας.

Αφού επισκεφθείτε την ειδική σελίδα του car24.gr μπορείτε να κάνετε την αναζήτησή σας στη φόρμα που υπάρχει εκεί, επιλέγοντας την πόλη παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου καθώς επίσης και την ημέρα και ώρα που θα το χρειαστείτε.

 

Τι χρειάζεται για ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

Το μόνο που θα χρειαστείτε για να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο εξωτερικό από το car24.gr είναι η ταυτότητά και το δίπλωμά σας.

Δεν απαιτείται ούτε πιστωτική κάρτα για δέσμευση ποσού ως εγγύηση ούτε κάποια άλλη χρηματική καταβολή.

Το ποσό που βλέπετε στη φόρμα αναζήτησης είναι το τελικό ποσό, το οποίο μπορείτε να πληρώσετε μέσω ebanking από το λογαριασμό σας ή με χρεωστική κάρτα online.

Για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τα 23 έτη του.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό με Ελληνικό δίπλωμα

Έχοντας το καινούργιο Ελληνικό δίπλωμα – τύπου κάρτας – και όχι το παλιό καρτελάκι, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο παντού στην Ευρωπαϊκή Ένωση και οπουδήποτε στον κόσμο γίνονται δεκτά τα Ευρωπαϊκά διπλώματα.

Το δίπλωμα θα πρέπει να το έχετε μαζί σας στη φυσική του μορφή και όχι ηλεκτρονικά μέσα από το αντίστοιχο Wallet του κινητού σας.

 

Βρες τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στο εξωτερικό

Ξεκίνα την αναζήτησή σου από το Car24 και βρες τις καλύτερες τιμές για την ενοικίαση του οχήματος που επιθυμείς στο εξωτερικό.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείς να βρεις από μικρά οχήματα πόλης μέχρι μεγάλα SUVs για άνετα και εύκολα ταξίδια.

Μην ξεχνάς πως όταν νοικιάζεις ένα αυτοκίνητο δεν μπορείς να περάσεις σύνορα και να αλλάξεις χώρα, εκτός αν έχεις την γραπτή άδεια της εταιρείας.

Γι’αυτό, αν θέλεις να ταξιδέψεις με ένα ενοικιαζόμενο όχημα σε διαφορετικές χώρες, θα πρέπει πρώτα να λάβεις τη γραπτή έγκριση από την εταιρεία ενοικίασης.

Επιπλέον, αν ταξιδεύεις χειμώνα σε μέρη που είναι επικίνδυνα να πιάσουν χιόνι, μην ξεχάσεις να προσθέσεις τις αλυσίδες χιονιού στην ενοικίαση έτσι ώστε να υπάρχουν στο αυτοκίνητο αν τις χρειαστείς.

Ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο μέσα από το Car24 έχεις αμέτρητα πλεονεκτήματα και επιπλέον δεν δεσμεύεις την κάρτα σου με ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση το οποίο μπορεί να πάρει και 10-15 μέρες μετά την επιστροφή του οχήματος για να ελευθερωθεί.

Ξεκίνα από την αρχική μας σελίδα και βρες το ιδανικό αυτοκίνητο για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, στις καλύτερες τιμές και χωρίς πιστωτική κάρτα ή εγγύηση!

Similar Posts