Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χωρίς Πιστωτική

Αναζητάτε ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική σε όλη την Ελλάδα; Είστε στο σωστό μέρος!

Στο Car24 φέρνουμε κοντά σας όλες τις εταιρείες που προσφέρουν ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς κάρτα και χωρίς εγγύηση και επιπλέον με πλήρη μικτή ασφάλεια αλλά και απεριόριστα χιλιόμετρα διαθέσιμα για να διανύσετε, χωρίς κανένα όριο!

Η διαδικασία κράτησης είναι πολύ απλή και γρήγορη! Ξεκινάτε από τη φόρμα που βρίσκεται στο διπλανό μέρος και συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία όπως τόπο παράδοσης και παραλαβής καθώς και την ημερομηνία που θέλετε να παραλάβετε και να παραδώσετε το αυτοκίνητο.

Έπειτα η φόρμα αναζήτησης θα σας επιστρέψει όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα στην περιοχή και μπορείτε να δείτε άμεσα τι περιλαμβάνει κάθε αυτοκίνητο καθώς και το τελικό κόστος που θα πληρώσετε.

Έτσι κλείνετε εύκολα και γρήγορα online ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική και πληρώνετε με μετρητά μέσω χρεωστικής κάρτας ή ebanking!

 • Χωρίς Πιστωτική
 • Χωρίς Εγγύηση
 • Με απεριόριστα χιλιόμετρα και πλήρη μικτή ασφάλεια!
ενοικιαση αυτοκινητου

Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα και εγγύηση

Στις κρατήσεις μέσα από το Car24 δε χρειάζεται να έχετε ούτε πιστωτική κάρτα αλλά ούτε και να καταβάλλετε κάποια εγγύηση για την ασφάλεια του αυτοκινήτου και τυχόν ζημιές που θα προκαλέσετε με δική σας υπαιτιότητα.

Όταν κάνετε μια κράτηση μέσα από το Car24 και τους συνεργάτες του, έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου σχεδόν για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Στην ασφάλεια συνήθως δεν περιλαμβάνονται χτυπήματα σε ζάντες, φθορές σε ελαστικά ή ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, αποτέλεσμα κακιάς χρήσης.

Η ενοικίαση χωρίς κάρτα και εγγύηση είναι πλέον μια πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1 λεπτό, από την άνεση του σπιτιού σας και να παραλάβετε το αυτοκίνητο στο μέρος που επιθυμείτε!

Τι πληρώνω

Εσείς πληρώνετε μόνο το κόστος που βλέπετε στη φόρμα αναζήτησης – αυτό το κόστος είναι η τελική τιμή της ενοικίασης! Δε πληρώνετε εξτρά κόστος για ασφάλεια ή εγγύηση.

Μπορεί να πληρώσετε παραπάνω χρήματα μόνο αν θελήσετε εξτρά αξεσουάρ όπως παιδικά καρεκλάκια ή αξεσουάρ σκι – πάντα σε συνεννόηση με την εταιρεία ενοικίασης.

Γιατί να επιλέξετε το Car24

Στο Car24 θα βρείτε εύκολα και γρήγορα ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική σε όλες τις πόλεις και τα μέρη της Ελλάδας!

Είτε αναζητάτε αυτοκίνητο ενοικίασης στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη είτε σε κάποιο νησί, τότε μπορείτε να κλείσετε άμεσα το δικό σας όχημα και να το παραλάβετε στο σημείο που σας βολεύει.

Στο Car24 εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς, με βάση πάντα ότι δε χρειάζεται πιστωτική κάρτα ή καταβολή εγγύησης η κράτησή σας!

Πλεονεκτήματα ενοικίασης αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική από το Car24.gr

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική από το Car24

 • Πλήρη μικτή ασφάλεια
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Δυνατότητα για διαφορετικό τόπο παράδοσης – παραλαβής
 • Τεράστια γκάμα οχημάτων για να διαλέξετε
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου με χρεωστική ή μετρητά.
 • Συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες Rent A Car
 • Χωρίς αναμονές για την παραλαβή!
 • Δωρεάν ακύρωση με πολύ χαμηλό κόστος
 • Ολοκαίνουργιος στόλος οχημάτων
 • Top class εξυπηρέτηση όλων των πελατών!

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι! Μπορείτε να πληρώσετε για την κράτησή σας μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό, οπότε δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καθόλου την κάρτα σας!

Όλες οι ενοικιάσεις μέσα από το Car24 έχουν πλήρη μικτή ασφάλεια χωρίς έξτρα κόστος!

Φυσικά! Μπορείτε να πληρώσετε για την κράτησή σας μέσω κάρτας online ή μέσω ebanking.

Έχετε απεριόριστα χιλιόμετρα διαθέσιμα για να διανύσετε!

Φυσικά! Θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διαδικασία της αγοράς, μαζί με τα εταιρικά σας στοιχεία και θα το λάβετε στο e-mail σας μετά το πέρας της ενοικίασης!

Μπορούν να οδηγήσουν όσοι οδηγοί θέλετε, αρκεί να είναι άνω των 23 ετών, να έχουν δίπλωμα τουλάχιστον 1 χρόνο και να το σημειώσετε στην παραγγελία σας ώστε να ενημερωθεί η εταιρεία. Ενδέχεται να υπάρχει αυξημένο κόστος σε αυτήν την περίπτωση.

Όχι, το κόστος είναι ίδιο είτε έχετε είτε όχι πιστωτική κάρτα.

Κάνοντας μια αναζήτηση από τη φόρμα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας, θα δείτε άμεσα όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα που υπάρχουν στο σημείο που ενδιαφέρεστε!