Ενοικίαση Αυτοκινήτου τιμές

Βρες τιμές από 9€ / ημέρα!

Στο Car24 μπορείς να κάνεις μια ενοικίαση αυτοκινήτου από μόλις 9€ / ημέρα – ανάλογα την εποχή και την τοποθεσία που επιλέγεις.

Οι τιμές διαμορφώνονται από αρκετούς παράγοντες, όπως το μέρος που θα παραλάβετε το όχημα, οι ημέρες που θα το κρατήσετε, το μοντέλο που θα διαλέξετε, κ.α.

ενοικιαση αυτοκινητου

Στις χαμηλές περιόδους θα βρείτε και τις χαμηλότερες τιμές – ακόμα και με 9€ την ημέρα για μακροχρόνια ενοικίαση!

Κάντε μια αναζήτηση και δείτε άμεσα διαθέσιμα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και τιμές, για τις ημερομηνίες που ενδιαφέρεστε.

Στο Car24 ενοικιάζεις αυτοκίνητο με μετρητά χωρίς να χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα ή εγγύηση ενώ παράλληλα έχεις πλήρη μικτή ασφάλεια!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα τιμές

Οι τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα διαφοροποιούνται ανάλογα την εποχή που θα χρειαστείτε το όχημα καθώς και τι αυτοκίνητο θα επιλέξετε.

Το χειμώνα θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές ενώ αντίθετα το καλοκαίρι, οι τιμές βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα.

Δείτε ενδεικτικές τιμές για ενοικίαση τον Ιανουάριο και τον Αύγουστο:

Τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα τον Ιανουάριο:

Fiat Panda από 24€ / ημέρα
Citroen C1 από 25€ / ημέρα
Renault Clio από 27€ / ημέρα
Toyota Yaris από 32€ / ημέρα
Jeep Renegade από 63€ / ημέρα

Τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα τον Αύγουστο:

Renegade 202€ / ημέρα
C1 81€ / ημέρα
VW Up 86€ / ημέρα
Fabia 86€ / ημέρα
Corsa 90€ / ημέρα

Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη τιμές

Οι τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη είναι συνήθως χαμηλότερες από την Αθήνα αλλά και εδώ επηρεάζονται αρκετά από την εποχή που θα χρειαστείτε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Το καλοκαίρι, λόγω της ραγδαίας αύξησης του τουρισμού τόσο λόγω της Χαλκιδικής όσο και των γύρω νομών, η ζήτηση αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι τιμές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Ενδεικτικές τιμές για ενοικίαση τον Ιανουάριο:

Fiat Panda 22€ / ημέρα
Citroen C1 23€ / ημέρα
Renault Clio 24€ / ημέρα
Toyota Yaris 31€ / ημέρα
Jeep Renegade 51€ / ημέρα

Ενδεικτικές τιμές για ενοικίαση τον Αύγουστο:

Renegade 164€ / ημέρα
C1 76€ / ημέρα
Corsa 85€ / ημέρα
Aygo 92€ / ημέρα

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο τιμές

Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Ηράκλειο έχουν μεγάλη ζήτηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς το αεροδρόμιο Ηρακλείου υποδέχεται εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Ως το μεγαλύτερο hub στο νησί, από το Ηράκλειο ξεκινάνε τις διακοπές τους οι περισσότεροι τουρίστες που έρχονται στο νησί αεροπορικών ή μέσω πλοίου.

Γι’αυτό το λόγο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση και δεν είναι σπάνιο γεγονός το να μην βρείτε διαθέσιμο όχημα, αν δεν έχετε κάνει κράτηση εκ των προτέρων!

Το καλοκαίρι, λόγω της ραγδαίας αύξησης του τουρισμού τόσο λόγω της Χαλκιδικής όσο και των γύρω νομών, η ζήτηση αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι τιμές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Ενδεικτικές τιμές για ενοικίαση τον Ιανουάριο:

Renegade 61€ / ημέρα
C1 24€ / ημέρα
Fabia 27€ / ημέρα
Micra 29€ / ημέρα
Clio 29€ / ημέρα

Ενδεικτικές τιμές για ενοικίαση τον Αύγουστο:

Renegade 121€ / ημέρα
C1 76€ / ημέρα
Fabia 82€ / ημέρα
Corsa 85€ / ημέρα
Aygo 92€ / ημέρα

Βλέπουμε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές στις τιμές ενοικίασης ανάμεσα στον Ιανουάριο που είναι ένας μήνας με πολύ χαμηλή ζήτηση και τον Αύγουστο, που είναι ο μήνας υψηλότερης ζήτησης στο Ηράκλειο!

Πως θα βρείτε τις καλύτερες τιμές

Για να έχετε πάντα τις καλύτερες τιμές σε κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου που πραγματοποιείτε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, θα πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων μέσα από το Car24 καθώς όσο πιο νωρίς κλείνετε, τόσο καλύτερες τιμές θα έχετε.

Στο Car24 θα βρείτε επιλεγμένους συνεργάτες και εταιρείες ενοικίασης όπου θα σας προσφέρουν άριστες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας κλείνετε ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική και χωρίς καμία εγγύηση ενώ επιπλέον απολαμβάνετε την πλήρη μικτή ασφάλεια, για να μην έχετε κανένα άγχος κατά τις διακοπές σας!

Πως διαμορφώνονται οι τιμές

Οι τιμές στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων διαμορφώνονται με βάση την προσφορά και την ζήτηση, τον τύπο αυτοκινήτου που αναζητάτε καθώς και την περιοχή που ενδιαφέρεστε.

Ένας καλοκαιρινός τουριστικός προορισμός έχει υψηλότερο κόστος ενοικίασης το καλοκαίρι και αρκετά χαμηλότερες τιμές το χειμώνα.

Αντίθετα, ένας χειμερινός προορισμός έχει υψηλές τιμές ενοικίασης το χειμώνα ενώ το καλοκαίρι το κόστος στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα πέφτει αρκετά, λόγω πολύ χαμηλότερης ζήτησης!

Επιπλέον, μεγάλο ρόλο στο τελικό κόστος, παίζει και το μοντέλο που θα επιλέξετε. Τα μικρά αυτοκίνητα είναι τα πιο οικονομικά για ενοικίαση ενώ τα μεγάλα SUVs ή τα οικογενειακά sedansέχουν πάντα το υψηλότερο κόστος ενοικίασης, μετά τα βαν – φορτηγάκια!