ενοικιαση αυτοκινητου με μετρητα

Ενοικίαση αυτοκινήτου με χρεωστική

Όλοι γνωρίζουμε πως για να νοικιάσουμε ένα αυτοκίνητο, χρειαζόμαστε να έχουμε πιστωτική κάρτα ώστε να δεσμευτεί ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση, σε περίπτωση που γίνει η οποιαδήποτε ζημιά στο όχημα με δική μας υπαιτιότητα.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως!

Πλέον, μέσα από το Car24 και τους συνεργάτες μας, μπορείτε να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς καμία εγγύηση, πληρώνοντας απευθείας το ποσό της κράτησης είτε με χρεωστική κάρτα είτε μέσω ebanking από τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

Η διαδικασία είναι τόσο εύκολη και απλή, όσο ακούγεται!

# Πως μπορείτε να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου με χρεωστική κάρτα

Αρχικά, ξεκινάτε από εδώ και εισάγετε τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για την αναζήτηση διαθέσιμων αυτοκινήτων. Θα πρέπει να συμπληρώσετε την τοποθεσία που θέλετε το αυτοκίνητο, τις ημερομηνίες παραλαβής και παράδοσης καθώς και αν ο οδηγός είναι άνω των 23 ετών (απαραίτητο για να νοικιάσετε αυτοκίνητο).

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε όλες τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ο οδηγός θα πρέπει να έχει ελάχιστη ηλικία τα 23 έτη – διαφορετικά δεν μπορείτε να νοικιάσετε όχημα καθώς δεν καλύπτεται από την ασφαλιστική κάλυψη.

Αφού έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία στη φόρμα, θα μεταφερθείτε στην σελίδα των αποτελεσμάτων όπου μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα για την περιοχή που ενδιαφέρεστε.

Επιλέγετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας και προχωράτε σε οnline κράτηση. Στο επόμενο βήμα θα συμπληρώσετε κάποια προσωπικά στοιχεία – απαραίτητα για την κράτηση και το συμβόλαιο ενοικίασης – και στο τελευταίο βήμα θα πληρώσετε το κόστος της κράτησης είτε με τη χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω ebanking!

Εύκολα, γρήγορα και το σπουδαιότερο χωρίς καμία χρήση πιστωτικής κάρτας – στην ουσία κάνετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου με μετρητά καθώς η πληρωμή γίνεται εφάπαξ, με χρέωση του λογαριασμού σας, χωρίς δόσεις ή χρήση πιστωτικής κάρτας.

# Πλεονεκτήματα από την ενοικίαση με χρεωστική κάρτα

Κάνοντας μια ενοικίαση με χρεωστική κάρτα, έχετε άπειρα πλεονεκτήματα και οφέλη όπως:

Δεν χρειάζεται να έχετε πιστωτική κάρτα – κάτι που διαθέτει μικρό ποσοστό πλέον!

Ακόμα κι αν έχετε, δεν δεσμεύεται την πιστωτική σας κάρτα με μεγάλο ποσό ως εγγύηση!

Έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια για οτιδήποτε συμβεί

Πληρώνετε εφάπαξ το ποσό της κράτησης και δεν έχετε κανένα άλλο έξοδο ή εγγύηση!

Έχετε διαθέσιμα απεριόριστα χιλιόμετρα να διανύσετε, χωρίς κανένα απολύτως όριο!

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με χρεωστική μέσα από το Car24.gr είναι η καλύτερη λύση για τις διακοπές σας ή ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Similar Posts