Ενοικίαση Αυτοκινήτου ηράκλειο

Χωρίς πιστωτική και εγγύηση!

Επισκέπτεστε το πανέμορφο και all time classic Ηράκλειο για διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι;

Το Car24 σας προσφέρει ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς εγγύηση!

Εσείς επιλέγετε απλά την ημερομηνία που θα επισκεφθείτε το Ηράκλειο και χρειάζεστε αυτοκίνητο καθώς και την ημερομηνία που θα το παραδώστε!

  • Χωρίς Πιστωτική
  • Χωρίς Εγγύηση
  • Με απεριόριστα χιλιόμετρα και πλήρη μικτή ασφάλεια!

Για τη δική σας διευκόλυνση, σας παρέχουμε 2 διαφορετικές τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου!

Μπορείτε να παραλάβετε και να παραδώσετε το αυτοκίνητο είτε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου είτε στη Λεωφόρο Ικάρου 45, στο κέντρο της πόλης!

ενοικιαση αυτοκινητου

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο χωρίς πιστωτική

Στο Car24 μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Ηράκλειο χωρίς πιστωτική και χωρίς εγγύηση!

Η διαδικασία κράτησης είναι πολύ απλή και δεν απαιτείται καμία εγγύηση, ούτε να έχετε πιστωτική κάρτα!

Πληρώνετε με μετρητά (χρεωστική κάρτα ή μέσω ebanking) το ποσό της κράτησης και παραλαμβάνετε χωρίς καθυστερήσεις το αυτοκίνητο στο σημείο της επιλογής σας!

Η κράτηση γίνεται online μέσα από την ιστοσελίδα μας ΕΔΩ, εισάγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία (παραλαβή, παράδοση, στοιχεία χρέωσης, επιλογή αυτοκινήτου) και έπειτα πληρώνετε το συνολικό ποσό της ενοικίασης αυτοκινήτου, είτε μέσω ebanking είτε με κάποια κάρτα.

Το ποσό που πληρώνεται είναι το τελικό κόστος της κράτησης, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για εξτρά ασφάλεια ή εγγύηση!

Στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρη μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών, χωρίς απαλλαγή!

Πλεονεκτήματα ενοικίασης αυτοκινήτου στο Ηράκλειο από το Car24.gr

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Ηράκλειο από το Car24

  • Πλήρη μικτή ασφάλεια
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Δυνατότητα για διαφορετικό τόπο παράδοσης – παραλαβής(π.χ. λιμάνι-αεροδρόμιο)
  • Τεράστια γκάμα οχημάτων για να διαλέξετε
  • Δωρεάν ακύρωση με πολύ χαμηλό κόστος
  • Ολοκαίνουργιος στόλος οχημάτων
  • Top class εξυπηρέτηση όλων των πελατών!

Ποια μέρη μπορείτε να επισκεφθείτε από το Ηράκλειο

Το Ηράκλειο αποτελεί την τέλεια πύλη για να εξερευνήσετε την ανατολική Κρήτη. Αν επισκέπτεστε το νησί το καλοκαίρι, τότε από το Ηράκλειο θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε τα Μάλια, την Ελούντα τον Άγιο Νικόλαο καθώς και τη Σητεία.

Αυτά τα μέρη είναι ιδανικοί καλοκαιρινοί προορισμοί με καταπληκτικές παραλίες!

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να παραλείψετε μια εκδρομή και προς τα νοτιοανατολικά του νησιού και ιδιαίτερα στην Ιεράπετρα!

Αν θέλετε να επισκεφθείτε τα δυτικά του νησιού, τότε το Ρέθυμνο και τα Χανιά σας περιμένουν σε απόσταση περίπου 1 ώρας η κάθε πόλη!

Σε περίπτωση που επισκέπτεστε πρώτη φορά την Κρήτη και θέλετε να γυρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, τότε η γνώμη μας είναι να χωρίσετε τη διαμονή σας σε μισές μέρες στο Ηράκλειο και τις άλλες μισές στα Χανιά!

Έτσι θα μπορείτε αν επισκεφθείτε με άνεση τόσο τα μέρη που βρίσκονται στα ανατολικά του νησιού κατά τη διαμονή σας στο Ηράκλειο όσο και τα μέρη – και τις καταπληκτικές παραλίες όπως τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι – που βρίσκονται δυτικά των Χανίων!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο τιμές

Οι τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο εξαρτώνται από την εποχή. Το Ηράκλειο υποδέχεται χιλιάδες κόσμου σχεδόν όλους τους μήνες του χρόνου, με μια μικρή εξαίρεση τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο, όπου υπάρχει μια σχετική ηρεμία στον τουρισμό της πόλης.

Η high season του Ηρακλείου ξεκινάει περίπου την άνοιξη και ολοκληρώνεται στο τέλος Οκτωβρίου ή ακόμα και τον Νοέμβριο, ανάλογα τον καιρό και το πρόγραμμα των κρουαζιερόπλοιων που συρρέουν κατά δεκάδες στο νησί!

Κατά τους χειμερινούς μήνες θα βρείτε τιμές για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο από 15-20€, για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Αντίστοιχα, τους καλοκαιρινούς μήνες που η ζήτηση κορυφώνεται, οι τιμές ξεκινάνε από 30-45€ για το ίδιας κατηγορίας αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου Στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο μπορείτε να νοικιάσετε από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης τύπου Hyundai i10 μέχρι ένα μεγάλο SUV ή Crossover όχημα!

Φυσικά! Μπορείτε να έχετε τόσο παιδικό καρεκλάκι στο αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε όσο κι άλλα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα από τις εταιρείες ενοικίασης.

Στο Ηράκλειο μπορείτε να παραλάβετε σε 2 διαφορετικά σημεία: Είτε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης είτε στο κέντρο της πόλης στην οδό Λεωφόρου Ικάρου 45.

Ναι, μπορείτε να παραλάβετε από άλλη τοποθεσία από αυτήν που θα παραδώσετε το όχημα στο τέλος της ενοικίασης.

Το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου!

Ναι, μπορείτε να μετακινηθείτε σε όλη την Κρήτη και να επισκεφθείτε όλα τα καταπληκτικά μέρη που έχει να προσφέρει αυτό το ευλογημένο μέρος!

Όχι, δεν μπορείτε να μεταβείτε στην Αθήνα με το αυτοκίνητο, καθώς δεν επιτρέπεται η μεταφορά με καράβι(εκτός γραπτής άδειας της εταιρείας ενοικίασης). Όμως μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα με παράδοση είτε στο λιμάνι, είτε σε άλλα 20+ σημεία σε όλη την πόλη είτε στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Όχι, η μετακίνηση σε άλλα νησιά δεν είναι εφικτή καθώς απαγορεύεται η επιβίβαση του αυτοκινήτου σε πλοίο. Για να επιτραπεί αυτό, θα πρέπει να έχετε γραπτή άδεια από την εταιρεία ενοικίασης. 

Φυσικά μπορείτε να πάτε στα πανέμορφα Χανιά και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Τα Χανιά έχουν να σας δώσουν ιδιαίτερες συγκινήσεις, ειδικά αν τα επισκέπτεστε για πρώτη φορά. Η Παλιά Πόλη με τα διατηρητέα κτήρια θα σας καταπλήξει ενώ το ενετικό λιμάνι θα σας κάνει να μην σταματάτε να τραβάτε φωτογραφίες!

Αν εμπλακείτε σε ατύχημα με δική σας ή όχι υπαιτιότητα, θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τη φροντίδα ατυχήματος και την εταιρεία ενοικίασης. Εσείς λόγω μικτής ασφάλειας δεν έχετε να πληρώσετε κάποιο ποσό, όμως πρέπει να ακολουθήσετε τις αντίστοιχες διαδικασίες.

Θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα στους επαρχιακούς δρόμους της Κρήτης καθώς επίσης και στην Εθνική Οδό καθώς σε αρκετά σημεία είναι “καρμανιόλα”.

Συχνές Ερωτήσεις γύρω από το Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο θα συναντήσετε ένα καταπληκτικό κλίμα και αρκετά ζεστές ημέρες όλο το χρόνο. Κατά τους χειμερινούς μήνες υπάρχει η πιθανότητα συνεχόμενης βροχής για μέρες.

Για την μετακίνησή σας μόνο στο Ηράκλειο και πέριξ αυτού, ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης θα ήταν το ιδανικό καθώς κρατάει χαμηλά το κοστολόγιο και επιπλέον σας προσφέρει ευελιξία στην μετακίνηση. Αν θα μείνετε αρκετές ημέρες στο νησί και έχετε σκοπό να το γυρίσετε όλο, τότε θα χρειαστείτε ένα μεγάλο suv όχημα!

Από τέλη Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου η περίοδος θεωρείται ιδιαίτερα υψηλή, καθώς δέχεται χιλιάδες κόσμου λόγω τουρισμού.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο. Το λιμάνι χωρίζεται σε 2 σημεία: Το παλιό λιμάνι όπου δέχεται συνήθως τα γιωτ και το νέο λιμάνι όπου δένουν τα επιβατικά πλοία. Το λιμάνι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Συνήθως όχι, όμως υπάρχει περίπτωση κατά τους χειμερινούς μήνες να έρθετε αντιμέτωποι με χιόνι, ιδιαίτερα στα βόρεια της Κρήτης.

Το Ρέθυμνο απέχει περίπου 1 ώρα από το Ηράκλειο κι άλλη μια ώρα τα Χανιά από το Ρέθυμνο. Σύνολο διαδρομής για τα Χανιά περίπου 2 ώρες.

Ναι! Κοντά στο Ηράκλειο θα βρείτε εξαιρετικές παραλίες όπως η παραλία Ποταμός στα Μάλια καθώς και η παραλία δυτικά στην Αγία Πελαγία!

Μπορείτε να μεταβείτε στο Ηράκλειο τόσο με αεροπλάνο με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα όλο το χρόνο όσο και από τη Θεσσαλονίκη! Επιπλέον, υπάρχουν και δρομολόγια πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά αλλά και άλλα νησιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως από τη Σαντορίνη!