-> Ενοικίαση Αυτοκινήτου / Ενοικίαση Αυτοκινήτου Ηράκλειο

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Ηράκλειο

Χωρίς πιστωτική και εγγύηση!

Επισκέπτεστε το πανέμορφο και all time classic Ηράκλειο για διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι;

Το Car24 σας προσφέρει ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς εγγύηση!

Εσείς επιλέγετε απλά την ημερομηνία που θα επισκεφθείτε το Ηράκλειο και χρειάζεστε αυτοκίνητο καθώς και την ημερομηνία που θα το παραδώστε!

Για τη δική σας διευκόλυνση, σας παρέχουμε 2 διαφορετικές τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου!

Μπορείτε να παραλάβετε και να παραδώσετε το αυτοκίνητο είτε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου είτε στη Λεωφόρο Ικάρου 45, στο κέντρο της πόλης!

ενοικιαση αυτοκινητου ηρακλειο

Στο Car24 βρίσκεις ενοικίαση αυτοκινήτων για το Ηράκλειο, στις καλύτερες τιμές και χωρίς πιστωτική κάρτα! Δες προσφορές σε 1 λεπτό!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο χωρίς πιστωτική

Στο Car24 μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Ηράκλειο χωρίς πιστωτική και χωρίς εγγύηση!

Η διαδικασία κράτησης είναι πολύ απλή και δεν απαιτείται καμία εγγύηση, ούτε να έχετε πιστωτική κάρτα!

Πληρώνετε με μετρητά (χρεωστική κάρτα ή μέσω ebanking) το ποσό της κράτησης και παραλαμβάνετε χωρίς καθυστερήσεις το αυτοκίνητο στο σημείο της επιλογής σας!

Η κράτηση γίνεται online μέσα από την ιστοσελίδα μας ΕΔΩ, εισάγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία (παραλαβή, παράδοση, στοιχεία χρέωσης, επιλογή αυτοκινήτου) και έπειτα πληρώνετε το συνολικό ποσό της ενοικίασης αυτοκινήτου, είτε μέσω ebanking είτε με κάποια κάρτα.

Το ποσό που πληρώνεται είναι το τελικό κόστος της κράτησης, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για εξτρά ασφάλεια ή εγγύηση!

Στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρη μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών, χωρίς απαλλαγή!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο τιμές

Οι τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στο Ηράκλειο εξαρτώνται από την εποχή. Το Ηράκλειο υποδέχεται χιλιάδες κόσμου σχεδόν όλους τους μήνες του χρόνου, με μια μικρή εξαίρεση τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο, όπου υπάρχει μια σχετική ηρεμία στον τουρισμό της πόλης.

Η high season του Ηρακλείου ξεκινάει περίπου την άνοιξη και ολοκληρώνεται στο τέλος Οκτωβρίου ή ακόμα και τον Νοέμβριο, ανάλογα τον καιρό και το πρόγραμμα των κρουαζιερόπλοιων που συρρέουν κατά δεκάδες στο νησί!

Κατά τους χειμερινούς μήνες θα βρείτε τιμές για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Ηράκλειο από 15-20€, για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Αντίστοιχα, τους καλοκαιρινούς μήνες που η ζήτηση κορυφώνεται, οι τιμές ξεκινάνε από 30-45€ για το ίδιας κατηγορίας αυτοκίνητο.

Πλεονεκτήματα ενοικίασης αυτοκινήτου στο Ηράκλειο από το Car24.gr

  • Πλήρη μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα χωρίς έξτρα χρέωση!
  • Δυνατότητα για διαφορετικό τόπο παράδοσης - παραλαβής
  • Τεράστια γκάμα οχημάτων για να διαλέξετε
  • Επιλογή παράδοσης-παραλαβής είτε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου είτε στο κέντρο της πόλης!
  • Συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες Rent A Car
  • Δυνατότητα για παράδοση/παραλαβή στη διεύθυνσή σας με έξτρα χρέωση!
  • Δωρεάν ακύρωση με πολύ χαμηλό κόστος
  • Ολοκαίνουργιος στόλος οχημάτων
  • Top class εξυπηρέτηση όλων των πελατών!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ηράκλειο χωρίς κάρτα και εγγύηση!

Συχνές Ερωτήσεις

1Τι αυτοκίνητο μπορώ να νοικιάσω στο Ηράκλειο;
Στο Ηράκλειο μπορείτε να νοικιάσετε από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης τύπου Hyundai i10 μέχρι ένα μεγάλο SUV ή Crossover όχημα!
2Μπορώ να έχω παιδικό καρεκλάκι ή άλλα αξεσουάρ;
Φυσικά! Μπορείτε να έχετε τόσο παιδικό καρεκλάκι στο αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε όσο κι άλλα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα από τις εταιρείες ενοικίασης.
3Που παραλαμβάνω;
Στο Ηράκλειο μπορείτε να παραλάβετε σε 2 διαφορετικά σημεία: Είτε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης είτε στο κέντρο της πόλης στην οδό Λεωφόρου Ικάρου 45.
4Μπορώ να έχω διαφορετική τοποθεσία παραλαβής και παράδοσης;
Ναι, μπορείτε να παραλάβετε από άλλη τοποθεσία από αυτήν που θα παραδώσετε το όχημα στο τέλος της ενοικίασης.
5Πόσο μακριά βρίσκεται το αεροδρόμιο;
Το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου!
6Μπορώ να μετακινηθώ σε όλη την Κρήτη;
Ναι, μπορείτε να μετακινηθείτε σε όλη την Κρήτη και να επισκεφθείτε όλα τα καταπληκτικά μέρη που έχει να προσφέρει αυτό το ευλογημένο μέρος!
1Μπορώ να πάω στην Αθήνα;
Όχι, δεν μπορείτε να μεταβείτε στην Αθήνα με το αυτοκίνητο, καθώς δεν επιτρέπεται η μεταφορά με καράβι(εκτός γραπτής άδειας της εταιρείας ενοικίασης). Όμως μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα με παράδοση είτε στο λιμάνι, είτε σε άλλα 20+ σημεία σε όλη την πόλη είτε στο αεροδρόμιο της Αθήνας!
2Μπορώ να πάω σε άλλα νησιά;
Όχι, η μετακίνηση σε άλλα νησιά δεν είναι εφικτή καθώς απαγορεύεται η επιβίβαση του αυτοκινήτου σε πλοίο. Για να επιτραπεί αυτό, θα πρέπει να έχετε γραπτή άδεια από την εταιρεία ενοικίασης.
3Μπορώ να πάω στα Χανιά;
Φυσικά μπορείτε να πάτε στα πανέμορφα Χανιά και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Τα Χανιά έχουν να σας δώσουν ιδιαίτερες συγκινήσεις, ειδικά αν τα επισκέπτεστε για πρώτη φορά. Η Παλιά Πόλη με τα διατηρητέα κτήρια θα σας καταπλήξει ενώ το ενετικό λιμάνι θα σας κάνει να μην σταματάτε να τραβάτε φωτογραφίες!
4Τι θα συμβεί σε περίπτωση ζημίας;
Αν εμπλακείτε σε ατύχημα με δική σας ή όχι υπαιτιότητα, θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τη φροντίδα ατυχήματος και την εταιρεία ενοικίασης. Εσείς λόγω μικτής ασφάλειας δεν έχετε να πληρώσετε κάποιο ποσό, όμως πρέπει να ακολουθήσετε τις αντίστοιχες διαδικασίες.
5Τι πρέπει να γνωρίζω για την οδήγηση στην Κρήτη
Θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα στους επαρχιακούς δρόμους της Κρήτης καθώς επίσης και στην Εθνική Οδό καθώς σε αρκετά σημεία είναι "καρμανιόλα".
6Τι γίνεται αν συμβεί κάποια ζημιά στις ζάντες ή στα ελαστικά;
Οι ζημιές στις ζάντες και τα ελαστικά δεν καλύπτονται από την ασφάλεια και οτιδήποτε συμβεί θα πρέπει να το επιβαρυνθείτε εσείς.

Ποια μέρη μπορείτε να επισκεφθείτε από το Ηράκλειο

Το Ηράκλειο αποτελεί την τέλεια πύλη για να εξερευνήσετε την ανατολική Κρήτη. Αν επισκέπτεστε το νησί το καλοκαίρι, τότε από το Ηράκλειο θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε τα Μάλια, την Ελούντα τον Άγιο Νικόλαο καθώς και τη Σητεία.

Αυτά τα μέρη είναι ιδανικοί καλοκαιρινοί προορισμοί με καταπληκτικές παραλίες!

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να παραλείψετε μια εκδρομή και προς τα νοτιοανατολικά του νησιού και ιδιαίτερα στην Ιεράπετρα!

Αν θέλετε να επισκεφθείτε τα δυτικά του νησιού, τότε το Ρέθυμνο και τα Χανιά σας περιμένουν σε απόσταση περίπου 1 ώρας η κάθε πόλη!

Σε περίπτωση που επισκέπτεστε πρώτη φορά την Κρήτη και θέλετε να γυρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, τότε η γνώμη μας είναι να χωρίσετε τη διαμονή σας σε μισές μέρες στο Ηράκλειο και τις άλλες μισές στα Χανιά!

Έτσι θα μπορείτε αν επισκεφθείτε με άνεση τόσο τα μέρη που βρίσκονται στα ανατολικά του νησιού κατά τη διαμονή σας στο Ηράκλειο όσο και τα μέρη – και τις καταπληκτικές παραλίες όπως τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι – που βρίσκονται δυτικά των Χανίων!

Σημαντικές πληροφορίες για το Ηράκλειο!

1Τι καιρό έχει το Ηράκλειο;
Στο Ηράκλειο θα συναντήσετε ένα καταπληκτικό κλίμα και αρκετά ζεστές ημέρες όλο το χρόνο. Κατά τους χειμερινούς μήνες υπάρχει η πιθανότητα συνεχόμενης βροχής για μέρες.
2Τι αυτοκίνητο μου προτείνετε να νοικιάσω;
Για την μετακίνησή σας μόνο στο Ηράκλειο και πέριξ αυτού, ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης θα ήταν το ιδανικό καθώς κρατάει χαμηλά το κοστολόγιο και επιπλέον σας προσφέρει ευελιξία στην μετακίνηση. Αν θα μείνετε αρκετές ημέρες στο νησί και έχετε σκοπό να το γυρίσετε όλο, τότε θα χρειαστείτε ένα μεγάλο suv όχημα!
3Ποια περίοδος είναι high season;
Από τέλη Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου η περίοδος θεωρείται ιδιαίτερα υψηλή, καθώς δέχεται χιλιάδες κόσμου λόγω τουρισμού.
4Που βρίσκεται το λιμάνι και που το αεροδρόμιο;
Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο. Το λιμάνι χωρίζεται σε 2 σημεία: Το παλιό λιμάνι όπου δέχεται συνήθως τα γιωτ και το νέο λιμάνι όπου δένουν τα επιβατικά πλοία. Το λιμάνι βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
1Χρειάζονται αλυσίδες;
Συνήθως όχι, όμως υπάρχει περίπτωση κατά τους χειμερινούς μήνες να έρθετε αντιμέτωποι με χιόνι, ιδιαίτερα στα βόρεια της Κρήτης.
2Πόσο απέχει το Ρέθυμνο και τα Χανιά;
Το Ρέθυμνο απέχει περίπου 1 ώρα από το Ηράκλειο κι άλλη μια ώρα τα Χανιά από το Ρέθυμνο. Σύνολο διαδρομής για τα Χανιά περίπου 2 ώρες.
3Υπάρχουν παραλίες κοντά στο Ηράκλειο;
Ναι! Κοντά στο Ηράκλειο θα βρείτε εξαιρετικές παραλίες όπως η παραλία Ποταμός στα Μάλια καθώς και η παραλία δυτικά στην Αγία Πελαγία!
4Μετάβαση στο Ηράκλειο με αεροπλάνο και πλοίο
Μπορείτε να μεταβείτε στο Ηράκλειο τόσο με αεροπλάνο με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα όλο το χρόνο όσο και από τη Θεσσαλονίκη! Επιπλέον, υπάρχουν και δρομολόγια πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά αλλά και άλλα νησιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως από τη Σαντορίνη!