Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα

Χωρίς πιστωτική και εγγύηση!

Η Αθήνα προσφέρει τη δυνατότητα διακοπών αλλά και επαγγελματικών ταξιδιών όλο το χρόνο!

Είτε ταξιδεύετε με μοναδικό προορισμό την Αθήνα είτε θα κάνετε hopping σε κάποιο νησί, η Αττική προσφέρει μοναδικούς θησαυρούς που μπορείτε να τους εξερευνήσετε ενοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο!

 • Χωρίς Πιστωτική
 • Χωρίς Εγγύηση
 • Με απεριόριστα χιλιόμετρα και πλήρη μικτή ασφάλεια!

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα γίνεται πλέον εύκολη υπόθεση μέσα από το Car24, καθώς μπορείτε να νοικιάσετε το όχημα της επιλογής σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα και χωρίς να καταβάλλετε κάποια εγγύηση για τις ζημιές του οχήματος!

Το αυτοκίνητο θα έχει μικτή ασφάλεια και εσείς επιπλέον θα έχετε τη δυνατότητα να διανύσετε απεριόριστα χιλιόμετρα, καθώς δεν υπάρχει καθημερινό όριο!

φθηνη ενοικιαση αυτοκινητου

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς πιστωτική

Για την ενοικίαση του αυτοκινήτου στην Αθήνα δεν είναι απαραίτητη η πιστωτική σας κάρτα ούτε θα σας ζητηθεί για την παραλαβή και παράδοση του οχήματος.

Η διαδικασία κράτησης στο Car24 και τους συνεργάτες του, είναι πολύ εύκολη!

 • Ξεκινάτε από εδώ και εισάγετε τα στοιχεία κράτησης
 • Επιλέγετε την κατηγορία του αυτοκινήτου που θέλετε
 • Προχωράτε στην κράτηση και πληρώνετε online είτε με κάρτα (χρεωστική/πιστωτική) είτε μέσω ebanking και κατάθεσης σε λογαριασμό

Μόλις φθάσετε στον προορισμό σας πηγαίνετε στο γραφείο ενοικίασης και παραλαμβάνετε άμεσα το αυτοκίνητο, δίχως χρονοτριβές!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα τιμές

Οι τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα διαμορφώνονται ανάλογα την εποχή και τη ζήτηση. Συνήθως οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος είναι οι πιο οικονομικοί και μπορείτε να βρείτε προσφορές ακόμα και με 10€ την ημέρα!

Η ζήτηση αυξάνεται από την άνοιξη και μετά στην πρωτεύουσα λόγω τουρισμού και όχι μόνο – έτσι οι τιμές αντίστοιχα ανεβαίνουν.

Ένα αυτοκίνητο μικρό πόλης μπορείτε να το βρείτε από 10€ τους μήνες εκτός σεζόν έως 40-50€ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Μη ξεχνάτε πως οι τιμές στο Car24 είναι από τις πλέον οικονομικές της αγοράς και επιπλέον δε χρειάζεται καταβολή εγγύησης ή πιστωτική κάρτα για την κράτησή σας!

Που μπορείτε να πάτε από την Αθήνα

Με ορμητήριο την πόλη της Αθήνας, μπορείτε να γυρίσετε όλη την Αττική αλλά και τις γύρω περιοχές όπως την Εύβοια και τη Φθιώτιδα.

Μια εκδρομή επίσης στους Δελφούς σίγουρα θα αξίζει το χρόνο που θα ξοδέψετε ενώ η Πάρνηθα είναι πάντα μια σίγουρη επιλογή!

Αν επισκέπτεστε πρώτη φορά την Ελλάδα, τότε μόλις 4,5 ώρες βόρεια είναι η Θεσσαλονίκη – η νύμφη του Θερμαϊκού! Αν επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη, φροντίστε να περάσετε 3-4 μέρες ώστε να γυρίσετε σημαντικά μέρη!

Αναλόγως της εποχής, θα επιλέξετε και την αντίστοιχη εξόρμηση. Αν είναι χειμώνας, θα κατευθυνθείτε προς κάποιο βουνό ενώ αν είναι θάλασσα, μπορείτε να πάτε προς τις καταπληκτικές ακτές της Αττικής, στην Αθηναϊκή Riviera.

Είτε παραλάβετε το αυτοκίνητό σας στο αεροδρόμιο είτε στο κέντρο της πόλης, θα έχετε αρκετές προτάσεις για να εξερευνήσετε την πόλη της Αθήνας!

Πλεονεκτήματα ενοικίασης αυτοκινήτου στην Αθήνα από το Car24.gr

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα από το Car24

 • Πλήρη μικτή ασφάλεια
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Δυνατότητα για διαφορετικό τόπο παράδοσης – παραλαβής(π.χ. λιμάνι-αεροδρόμιο)
 • Τεράστια γκάμα οχημάτων για να διαλέξετε
 • Δωρεάν ακύρωση με πολύ χαμηλό κόστος
 • Ολοκαίνουργιος στόλος οχημάτων
 • Top class εξυπηρέτηση όλων των πελατών!

Συχνές Ερωτήσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα

Ανάλογα τις ανάγκες σας στην Αθήνα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό όχημα πόλης ή ένα μεγάλο οικογενειακό Sedan – η επιλογή είναι δική σας!

Φυσικά! Μπορείτε να έχετε τόσο παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε όσο κι άλλα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα από τις εταιρείες ενοικίασης.

Στην Αθήνα και τον Πειραιά μπορείτε να παραλάβετε και να παραδώσετε το αυτοκίνητό σας σε παραπάνω από 100 τοποθεσίες! Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά στη φόρμα αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας.

Ναι, μπορείτε να παραλάβετε από άλλη τοποθεσία από αυτήν που θα παραδώσετε το όχημα στο τέλος της ενοικίασης.

Το αεροδρόμιο Αθηνών βρίσκεται περίπου 31 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης. Αν σας βολεύει, μπορείτε να κλείστε απευθείας ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Αθηνών για να σας περιμένει με την άφιξή σας!

Όχι, η μετακίνηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με πλοίο απαγορεύεται ρητά, εκτός γραπτής άδειας της εταιρείας. Μπορείτε όμως να νοικιάσετε άλλο αυτοκίνητο στο νησί που θα πάτε, καθώς το Car24 εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα!

Μπορείτε να διανύσετε απεριόριστα χιλιόμετρα! Φροντίστε μόνο να έχετε τα απαραίτητα καύσιμα!

Βεβαίως – μπορείτε να πάτε οπουδήποτε γύρω από την Αττική.

Μπορείτε να πάτε στην Εύβοια, διανύοντας τη γέφυρα που την ενώνει με τη Στερεά Ελλάδα.

Αν εμπλακείτε σε ατύχημα με δική σας ή όχι υπαιτιότητα, θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τη φροντίδα ατυχήματος και την εταιρεία ενοικίασης. Εσείς λόγω μικτής ασφάλειας δεν έχετε να πληρώσετε κάποιο ποσό, όμως πρέπει να ακολουθήσετε τις αντίστοιχες διαδικασίες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως στην Αθήνα ισχύει ο δακτύλιος, συνήθως εκτός της περιόδου Ιούλιος – Σεπτέμβριος. Αν υπάρξει κάποιο πρόστιμο λόγω δακτυλίου, το επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς.

Οι ζημιές στις ζάντες και τα ελαστικά δεν καλύπτονται από την ασφάλεια και οτιδήποτε συμβεί θα πρέπει να το επιβαρυνθείτε εσείς.