Ενοικίαση Αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη

Χωρίς πιστωτική και εγγύηση!

Τώρα μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, χωρίς πιστωτική κάρτα και εγγύηση, με μικτή ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα!

Στο Car24 σας προσφέρουμε τις καλύτερες εταιρείες ενοικίασης μέσα από τους συνεργάτες μας ώστε να βρείτε ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη χωρίς πιστωτική στην καλύτερη τιμή και χωρίς καμία εγγύηση!

 • Χωρίς Πιστωτική
 • Χωρίς Εγγύηση
 • Με απεριόριστα χιλιόμετρα και πλήρη μικτή ασφάλεια!

Στη Θεσσαλονίκη έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να επιλέξετε 2 σημεία παράδοσης και παραλαβής του αυτοκινήτου σας – Στο Αεροδρόμιο και στο 13ο χιλιόμετρο Αεροδρομίου – Θεσσαλονίκης.

ενοικιαση αυτοκινητου

Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη χωρίς πιστωτική

Οι συνεργάτες που προβάλλονται στο Car24 προσφέρουν ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη χωρίς τη χρήση κάρτας ή την καταβολή εγγύησης.

Οι τιμές που βλέπετε είναι τελικές και μπορείτε να πληρώσετε για την κράτησή σας είτε μέσω κάρτας(χρεωστική/πιστωτική) είτε μέσω ebanking με μεταφορά του ποσού σε λογαριασμό.

Δε θα χρειαστείτε καμία άλλη κάρτα για την κράτησή σας ούτε θα σας ζητηθούν μετρητά ως εγγύηση.

Θα παραλάβετε το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, θα έχετε απεριόριστα χιλιόμετρα να διανύσετε και πλήρη μικτή ασφάλεια για οτιδήποτε χρειαστείτε!

Πλεονεκτήματα ενοικίασης αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη από το Car24.gr

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη από το Car24

 • Πλήρη μικτή ασφάλεια
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Δυνατότητα για διαφορετικό τόπο παράδοσης – παραλαβής(π.χ. λιμάνι-αεροδρόμιο ή στο κέντρο της πόλης)
 • Τεράστια γκάμα οχημάτων για να διαλέξετε
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου με χρεωστική ή μετρητά.
 • Συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες Rent A Car
 • Χωρίς αναμονές για την παραλαβή!
 • Δωρεάν ακύρωση με πολύ χαμηλό κόστος
 • Ολοκαίνουργιος στόλος οχημάτων
 • Top class εξυπηρέτηση όλων των πελατών!

Που μπορείτε να πάτε από τη Θεσσαλονίκη

Με ορμητήριο και βάση σας τη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να πάτε σε πολλές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας και όχι μόνο! Αν είναι καλοκαίρι, μπορείτε να επισκεφθείτε τις παραλίες της Χαλκιδικής, της Πιερίας ή ακόμα και της Καβάλας. Η Χαλκιδική απέχει 30 λεπτά, οι παραλίες της Πιερίας 1 ώρα ενώ η Καβάλα περίπου 2 ώρες.

Αν επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη χειμώνα, τότε το Καϊμακτσαλάν αποτελεί έναν hot προορισμό, ειδικά για τους λάτρεις του σκι.

Άλλα ενδιαφέροντα μέρη είναι τα λουτρά Πόζαρ, η Νάουσα, η λίμνη Κερκίνη και η πόλη της Δράμας.

Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη τιμές

Όπως και στα περισσότερα μέρη, έτσι και στη Θεσσαλονίκη οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα την περίοδο αλλά και την ανάλογη ζήτηση.

Συνήθως το χειμώνα οι τιμές ενοικίασης είναι χαμηλότερες ενώ το καλοκαίρι αυξάνονται αρκετά καθώς αρκετοί προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και έπειτα ενοικιάζουν ένα αυτοκίνητο για να επισκεφθούν γειτονικούς προορισμούς, όπως η Χαλκιδική.

Κάνοντας μια ενοικίαση αυτοκινήτου μέσα από το Car24 θα έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή τιμή που μπορείτε να βρείτε online για αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική και με πλήρη μικτή ασφάλεια!

Συχνές Ερωτήσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου Στη Θεσσαλονίκη

Ανάλογα τις ανάγκες σας στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρό όχημα πόλης ή ένα μεγάλο οικογενειακό Sedan – η επιλογή είναι δική σας!

Φυσικά! Μπορείτε να έχετε τόσο παιδικό καρεκλάκι στο αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε όσο κι άλλα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα από τις εταιρείες ενοικίασης.

Η παραλαβή και η παράδοση γίνεται είτε στο αεροδρόμιο είτε στο 13ο χιλιόμετρο Αεροδρομίου – Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες θα έχετε στο e-mail που θα λάβετε αμέσως μετά την κράτησή σας!

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη είναι ήπιος με πιθανότητα αρκετού κρύου κατά τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο. Το καλοκαίρι οι ημέρες με ηλιοφάνεια έχουν αρκετή ζέστη.

Φυσικά! Με την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να πάτε στη Χαλκιδική! Οι πρώτες παραλίες απέχουν λιγότερο από 30 λεπτά από το αεροδρόμιο!

Το αεροδρόμιο βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, περίπου 15 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά!

Η μεταφορά του αυτοκινήτου σε πλοίο επιτρέπεται μόνο κατόπιν γραπτής άδειας της εταιρείας ενοικίασης. Αν θέλετε να πάτε στη Θάσο ή σε άλλο νησί, θα πρέπει να ζητήσετε την άδεια της εταιρείας πρώτα.

Σε γενικές γραμμές ναι, το παρκάρισμα στη Θεσσαλονίκη είναι εύκολο – σίγουρα πολύ πιο εύκολο από την Αθήνα. Στις ώρες αιχμής ίσως να χρειαστείτε κάποιον σταθμό αυτοκινήτων αλλά γενικά υπάρχουν αρκετά κλειστά και ανοιχτά parking οπότε δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα.

Ναι, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα στον Περιφερειακό δρόμο καθώς σε αρκετά σημείο ο δρόμος γλιστράει λόγω της παλαιότητας της ασφάλτου και της αντίθετης κλίσης που υπάρχει. Το όριο είναι στα 90 χιλιόμετρα και ίσως σε μερικά σημεία να πρέπει να πάτε με μικρότερη ταχύτητα.

Ναι, δεν θα έχετε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν αρκετά πρατήρια καυσίμων τόσο γύρω από το αεροδρόμιο όπου θα παραλάβετε το αυτοκίνητο όσο και κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας προς το κέντρο.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις λεωφορειολωρίδες καθώς και στους ποδηλατόδρομους. Ποτέ μην κινείστε μέσα σε αυτές τις λωρίδες ούτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας. Αν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόστιμο κατά τη διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να το πληρώσετε εσείς.

Όχι, η έξοδος από τη χώρα απαγορεύεται εκτός κι αν έχει προηγηθεί έγγραφη άδεια της εταιρείας.