ενοικιαση αυτοκινητου με απεριοριστα χιλιομετρα

Ενοικίαση αυτοκινήτου με απεριόριστα χιλιόμετρα

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο για ένα ταξίδι – είτε αυτό είναι επαγγελματικό ή αναψυχής – το τελευταίο που θέλετε να σας αγχώνει είναι τα ημερήσια χιλιόμετρα του ενοικιαζόμενου οχήματος.

Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει όριο χιλιομέτρων που ισούται με 150 χιλιόμετρα ανά ημέρα κατά μέσο όρο.

Αυτά τα χιλιόμετρα υπολογίζονται με βάση τις ημέρες ενοικίασης – αν δηλαδή το νοικιάσετε για 2 ημέρες, τότε έχετε διαθέσιμα 300 χιλιόμετρα να διανύσετε σύνολο.

Στο Car24 αυτό αλλάζει όμως καθώς σας προσφέρουμε ενοικίαση αυτοκινήτου με απεριόριστα χιλιόμετρα, χωρίς καμία εγγύηση ή χρήση πιστωτικής κάρτας!

Στο Car24 βρίσκεις ενοικίαση αυτοκινήτων με απεριόριστα χιλιόμετρα, στις καλύτερες τιμές! Δες προσφορές σε 1 λεπτό ΕΔΩ!

# Απεριόριστα χιλιόμετρα με το Car24

Όταν κάνετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου μέσα από την ιστοσελίδα μας, τότε αυτομάτως έχετε και απεριόριστα διαθέσιμα χιλιόμετρα να διανύσετε, για όλες τις ημέρες της ενοικίασης!

Δεν έχετε κανέναν περιορισμό, παρά μόνο τους 2-3 γνωστούς όπως το να μην βγείτε έξω από τη χώρα, να μην βάλετε το αυτοκίνητο σε καράβι χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρείας ενοικίασης, κτλ.

Τα χιλιόμετρα όμως που έχετε διαθέσιμα να διανύσετε είναι απεριόριστα και δεν υπάρχει καμία χρέωση για όσα χιλιόμετρα και να κάνετε – το μόνο σας όριο είναι το καύσιμο που θέλετε να ξοδέψετε!

# Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Car24 χωρίς πιστωτική και χωρίς εγγύηση!

Στο car24 ενοικιάζεις αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική και χωρίς καταβολή καμίας εγγύησης.

Το ποσό που βλέπεις online είναι και το τελικό ποσό της κράτησης που πληρώνεις, δίχως άλλες ή κρυφές χρεώσεις.

Η διαδικασία ενοικίασης γίνεται γρήγορα και εύκολα και πραγματοποιείται 100% online.

Ξεκινάτε από την αρχική μας σελίδα, όπου επιλέγετε τον τόπο παραλαβής του οχήματος καθώς και τις ημερομηνίες που θέλετε.

Έπειτα, στα αποτελέσματα της αναζήτησης των συνεργατών μας θα δείτε όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα για την περίοδο που επιθυμείτε και μπορείτε άμεσα να προβείτε σε κράτηση, πληρώνοντας με μετρητά μέσω ebanking ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα το ποσό της κράτησης!

Η κράτηση περιλαμβάνει πλήρη μικτή ασφάλεια και απεριόριστα διαθέσιμα χιλιόμετρα που μπορείτε να διανύσετε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο!

# Πλεονεκτήματα από τα απεριόριστα χιλιόμετρα

Όπως και να το δούμε, αν έχετε χιλιομετρικό περιορισμό στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στις διακοπές σας, σίγουρα θα σκέφτεστε κάθε μέρος που θέλετε να επισκεφθείτε!

Τα 150 χιλιόμετρα που είναι συνήθως το ημερήσιο όριο, είναι αρκετά μικρό όταν θέλετε να γυρίσετε ένα μέρος και να το εξερευνήσετε.

Ειδικά αν το αεροδρόμιο ή ο τόπος παραλαβής/παράδοσης είναι μακριά από το μέρος διαμονής, τότε τα χιλιόμετρα αυτά θα συμπληρωθούν πολύ εύκολα και γρήγορα και στο τέλος θα πρέπει να πληρώσετε για τα παραπάνω χιλιόμετρα που διανύσατε.

Έτσι, όταν κάνουμε μια ενοικίαση αυτοκινήτου με απεριόριστα χιλιόμετρα διώχνουμε το άγχος που μπορεί να μας προκαλέσει αυτός ο περιορισμός και επικεντρωνόμαστε μόνο στο ταξίδι μας και πως θα περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα!

Δεν σκέφτεστε ότι μπορεί να προκύψουν επιπλέον έξοδα λόγω υπέρβασης του ορίου ούτε υπολογίζετε συνέχεια τις διαδρομές για να δείτε τα χιλιόμετρα που πρέπει να διανύσετε!

Ενοικιάστε ένα αυτοκίνητο μέσα από το Car24 με απεριόριστα χιλιόμετρα, χωρίς πιστωτική και με πλήρη μικτή ασφάλεια και ξεγνοιάστε στις διακοπές σας, δίνοντας βαρύτητα σε πράγματα που μετράνε περισσότερο και όχι στο άγχος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου!

Similar Posts