ενοικιαση αυτοκινητου με παιδικο καθισμα

Ενοικίαση αυτοκινήτου με παιδικό κάθισμα

Όταν ταξιδεύετε οικογενειακώς κι έχετε μικρά παιδιά μαζί σας, τότε τα παιδικά καρεκλάκια είναι απαραίτητα να βρίσκονται στο αυτοκίνητο για τη μέγιστη ασφάλεια όλων.

Για τη δική σας ευκολία, η καλύτερη λύση είναι να κλείσετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με παιδικό κάθισμα και όχι να κουβαλάτε τα δικά σας καρεκλάκια!

Ειδικά αν ταξιδεύετε με το αεροπλάνο για τον προορισμό σας, τότε το να κουβαλάτε το δικό σας καρεκλάκι σίγουρα δεν είναι βολικό και πρακτικό – θα το χαρακτηρίζαμε ως μια ταλαιπωρία μόνο!

Μέσα από το Car24 και τους συνεργάτες μας, μπορείτε να βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου και να προσθέσετε ένα παιδικό κάθισμα με κόστος μόλις 6€ / ημέρα!

Ένα σωστό καρεκλάκι που πληροί τους κανόνες ασφαλείας θα σας προσφέρει ηρεμία στην οδήγηση καθώς το παιδί θα κάθεται άνετα μέσα, δίχως να νιώθει άβολα ή να κλαίει.

Στο Car24 βρίσκεις ενοικίαση αυτοκινήτου με παιδικό κάθισμα, στις καλύτερες τιμές! Δες προσφορές ΕΔΩ!

# Κόστος ενοικίασης με παιδικό κάθισμα

Το κόστος για το παιδικό κάθισμα εξαρτάται από την εταιρεία ενοικίασης. Στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος είναι περίπου 6€ / ημέρα, ενώ υπάρχουν και εταιρείες που δεν θα σας χρεώσουν για το συγκεκριμένο αξεσουάρ!

Κάνοντας μια online κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτων μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να προσθέσετε το παιδικό καρεκλάκι και θα δείτε άμεσα αν υπάρχει κόστος καθώς και ποιο είναι αυτό!

# Συχνές ερωτήσεις

Είναι εγκατεστημένο το παιδικό καρεκλάκι;

Στις περισσότερες περιπτώσεις το καρεκλάκι δεν θα είναι εγκατεστημένο, για λόγους ασφαλείας. Την ευθύνη για την ασφάλεια του καθίσματος την έχει αποκλειστικά ο οδηγός. Όμως από την εταιρεία ενοικίασης, θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ώστε να τοποθετήσετε το καρεκλάκι.

Ειδικά στην περίπτωση που το καρεκλάκι είναι ISOFIX, τότε η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη και γρήγορη, δίχως να μπορεί κάτι να πάει στραβά!

Πρέπει να το παραγγείλω εκ των προτέρων;

Καλό είναι να παραγγείλετε το καρεκλάκι από την πρώτη στιγμή της κράτησής σας, καθώς – ειδικά σε περιόδους υψηλής ζήτησης – υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μην υπάρχουν διαθέσιμα καθισματάκια.

Βάζοντας το κάθισμα στην παραγγελία εξ’ αρχής, εξασφαλίζεται ότι θα βρείτε διαθεσιμότητα!

Είναι ασφαλή τα καρεκλάκια των εταιρειών;

Όλα τα καρεκλάκια που κυκλοφορούν, όπως αυτά που έχουν οι εταιρείες ενοικίασης, είναι ασφαλή και πληρούν τους κανονισμούς ασφαλείας καθώς επιπλέον έχουν και όλες τις εγκρίσεις ασφαλείας.

Μπορώ να φέρω το δικό μου καρεκλάκι;

Φυσικά, αν έχετε τη δυνατότητα μπορείτε να φέρετε το δικό σας καρεκλάκι και να το κουμπώσετε στο αυτοκίνητο που νοικιάζετε.

Αυτό συνήθως είναι λίγο δύσκολο, εκτός από τα βρεφικά καρεκλάκια τύπου αυγού που χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και στο καρότσι ως 2 σε 1!

Τα καρεκλάκια είναι Isofix;

Αυτό εξαρτάται από την εκάστοτε εταιρεία. Άλλες εταιρείες μπορεί να διαθέτουν παιδικό κάθισμα τύπου isofix κι άλλες τα απλά καρεκλάκια που δένουν με τη ζώνη.

Και τα 2 καρεκλάκια είναι πολύ ασφαλής για τα παιδιά. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι τα παιδικά καθισματάκια isofix δένουν γρήγορα στο αυτοκίνητο καθώς στην ουσία 2 «άγκυρες-δέστρες» αγκιστρώνουν πάνω στο σασί του αυτοκινήτου!

Υπάρχουν καρεκλάκια για κάθε ηλικία;

Ναι, ανάλογα την ηλικία του παιδιού σας, θα τοποθετηθεί το αντίστοιχο καρεκλάκι. Άλλα καρεκλάκια προορίζονται για τα βρέφη, άλλα καρεκλάκια για μωρά ηλικίας 1-6 ετών κι άλλα για μεγαλύτερα παιδιά.

Υπάρχουν και boosters;

Ναι, πέρα από τα κλασσικά παιδικά καρεκλάκια, υπάρχουν και boosters που προορίζονται για μεγαλύτερα παιδιά ώστε να έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο αυτοκίνητο.

Στο Car24 θα βρείτε ενοικίαση αυτοκινήτου με μετρητά, πληρώνοντας μέσω ebanking ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή την καταβολή κάποιας εγγύησης, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και έχοντας απεριόριστα καθημερινά διαθέσιμα χιλιόμετρα για να διανύσετε!

Similar Posts