τι χρειαζεται για ενοικιαση αυτοκινητου

Τι χρειάζεται για ενοικίαση αυτοκινήτου

Αν ετοιμάζεστε για το επόμενο ταξίδι σας και σας έχει μείνει μόνο η διαδικασία για την ενοικίαση του αυτοκινήτου, τότε σε αυτό το άρθρο θα μάθετε τα πάντα σχετικά με το τι χρειάζεται για να κάνετε μια κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Από τις προϋποθέσεις που θέτουν οι εταιρείες ενοικιάσεων μέχρι αυτά που πρέπει να γνωρίζετε έτσι ώστε να μη πέσετε θύματα αρνητικών εκπλήξεων!

Τι χρειάζεται για να νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο

Για να προβείς σε μια ενοικίαση αυτοκινήτου, πρέπει να:

  • Έχεις συμπληρωμένα τα 23 έτη σου
  • Να έχεις δίπλωμα τουλάχιστον 1 έτος
  • Να έχεις ebanking ή χρεωστική κάρτα

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως μερικές εταιρείες απαιτούν ο οδηγός να έχει συμπληρώσει τα 25 έτη του, πριν του νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο ή μπορεί να απαιτούν μεγαλύτερη εγγύηση σε διαφορετική περίπτωση.

Στο Car24, μπορείς να νοικιάσεις κανονικά αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική από τα 23 έτη σου, χωρίς εγγύηση ή κάποιο επασφάλιστρο ενώ επιπλέον απολαμβάνεις την πλήρη μικτή ασφάλεια για οτιδήποτε σου συμβεί(εκτός από ζημίες στο κάτω μέρος του οχήματος, σε ελαστικά, καθρέπτες,κτλ)

Εφόσον λοιπόν έχεις κλεισμένα τα 23 έτη σου και το δίπλωμα περισσότερο από 1 χρόνο, τότε μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο για τις διακοπές σου ή για κάθε σου ανάγκη μέσα από το car24 και να απολαύσεις τα προνόμια των υπηρεσιών μας, όπως είναι η ενοικίαση χωρίς πιστωτική και εγγύηση και η πληρωμή με μετρητά μέσω ebanking ή χρεωστικής κάρτας.

Τι ΔΕΝ χρειάζεται για μια ενοικίαση αυτοκινήτου

Πέρα από το τι χρειάζεται μια ενοικίαση αυτοκινήτου, στο Car24 δε χρειάζεσαι τα παρακάτω πράγματα:

  • Να δεσμεύσεις χρήματα για εγγύηση ή επασφάλιστρο
  • Να έχεις πιστωτική κάρτα
  • Να φοβάσαι για ζημιές που θα προκαλέσεις στο όχημά σου με δική σου υπαιτιότητα

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να κλείσετε αυτοκίνητο χωρίς τη χρήση κάρτας και χωρίς την πληρωμή οποιασδήποτε εγγύησης.

Κάνετε την αναζήτησή σας, επιλέγετε το επιθυμητό όχημα και πληρώνετε online με τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή μέσω κάρτας.

Όταν παραλάβετε το όχημα δε θα χρειαστεί καμία εγγύηση ή χρήση πιστωτικής κάρτας.

Επιπλέον, απολαμβάνεις την πλήρη μικτή ασφάλεια που σου προσφέρουν οι συνεργάτες μας κι έτσι δεν έχεις να φοβάσαι για πιθανές ζημιές που μπορεί να προκαλέσεις εσύ στο όχημα.

 

Τι πρέπει να παραλάβεις κατά τη διαδικασία της ενοικίασης

Μόλις ολοκληρώσεις την κράτησή σου μέσα από το Car24, θα λάβεις κάποια επιβεβαιωτικά emails σχετικά με την αποδοχή της κράτησης.

Με τον αριθμό επιβεβαίωσης θα κατευθυνθείς στο αντίστοιχο γκισέ που βρίσκονται οι εταιρείες ενοικίασης, όπως για παράδειγμα στο αεροδρόμιο των Αθηνών, για να βρεις την εταιρεία που θα παραλάβεις το όχημα.

Κατά την παραλαβή, θα πρέπει να λάβεις το συμβόλαιο ενοικίασης που αναγράφει ξεκάθαρα όλους τους όρους, τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την εταιρεία καθώς και της οδικής βοήθειας.

Επιπλέον, δες ακριβώς τη στάθμη του καυσίμου καθώς θα πρέπει να το επιστρέψεις με την ίδια ποσότητα.

 

Πως θα βρεις την ιδανική ενοικίαση αυτοκινήτου μέσα από το Car24.gr

Η ιστοσελίδα μας σας παραθέτει τις καλύτερες εταιρείες ώστε να βρείτε ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά και χωρίς εγγύηση, πληρώνοντας απλά με μετρητά μέσω ebanking με τον τραπεζικό σας λογαριασμό!

Ξεκινάτε από την αρχική σελίδα του Car24.gr όπου συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα αναζήτησης, θα λάβετε άμεσα όλα τα αποτελέσματα που σας αφορούν.

Για παράδειγμα, αν αναζητάτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στα Χανιά, στη φόρμα αναζήτησης θα δείτε όλα τα διαθέσιμα σημεία για παραλαβή και παραδόση του αυτοκινήτου, τις τιμές καθώς και μοντέλα που υπάρχουν προς ενοικίαση!

Οι τιμές που βλέπετε είναι οι τελικές και δεν υπάρχουν άλλα κρυφά κόστη ή εγγυήσεις που θα πρέπει να δεσμεύσετε τα χρήματά σας.

Στο Car24.gr θα βρείτε ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική σε ανταγωνιστικές τιμές και με διαθεσιμότητα αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα! Από μικρά αυτοκίνητα μέχρι μεγάλα SUV και οικογενειακά Sedans, σίγουρα θα βρείτε ένα όχημα να καλύπτει τις ανάγκες σας!

Similar Posts