Τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική

Τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική

Η ενοικίαση αυτοκινήτου αποτελεί ένα σημαντικό μέρος των κρατήσεων που πρέπει να κάνετε, πριν τις διακοπές σας!

Μαζί με το ξενοδοχείο και τα εισιτήρια μετάβασης – είτε αεροπορικώς είτε ακτοπλοϊκώς – θα πρέπει να μεριμνήσετε και για τις μετακινήσεις σας στον τόπο των διακοπών.

Είτε λοιπόν αποφασίσετε να περάσετε τις διακοπές σας στο νησί είτε σε κάποιο βουνό ή ακόμα και στο εξωτερικό, το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο για να μετακινηθείτε.

Τα περισσότερα rent a car όμως απαιτούν τη χρήση πιστωτικής κάρτας και τη δέσμευση ενός μεγάλου ποσού ως εγγύηση.

Όμως, μέσα από το car24.gr μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς να καταβάλλετε καμία εγγύηση!

Εδώ σας παρουσιάζουμε τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης χωρίς πιστωτική και πως θα σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

Το πιο σημαντικό: Δε χρειάζεται να ψάχνεις για πιστωτική συγγενή!

Παλαιότερα που η πιστωτική κάρτα ήταν απαραίτητη για την ενοικίαση αυτοκινήτου, ειδικά οι νέοι έπαιρναν την πιστωτική των γονιών τους, με την κατάλληλη έγγραφη συναίνεση, για να την χρησιμοποιήσουν στην ενοικίαση του οχήματος τους.

Πλέον, που δεν είναι απαραίτητη η χρήση της, δε χρειάζεται να ψάχνετε για πιστωτική κάρτα για να κάνετε μια απλή ενοικίαση αυτοκινήτου για τις διακοπές σας!

Στο Car24 πλέον βρίσκεις ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική και πληρώνεις με μετρητά είτε μέσω ebanking είτε με χρεωστική κάρτα, το ποσό της κράτησής σου!

 

Ακόμα κι αν έχεις πιστωτική, δεν δεσμεύεις το υπόλοιπό σου!

Ακόμα κι αν είσαι κάτοχος πιστωτικής κάρτας, δεν την δεσμεύεις και έχεις όλο το διαθέσιμο υπόλοιπό σου για να το χρησιμοποιήσεις στις διακοπές!

Σκέψου να είχες μια πιστωτική κάρτα με 1500 υπόλοιπο και να έπρεπε να δεσμεύσεις τα 1000€ ως εγγύηση στην ενοικίαση του οχήματος. Θα σου έμεναν μόνο 500€ ως όριο για να τα χρησιμοποιήσεις στις διακοπές σου.

Έτσι, ακόμα κι αν έχεις πιστωτική κάρτα, δε χρειάζεται να τη δεσμεύσεις για το αυτοκίνητο!

 

Έχεις πλήρη μικτή ασφάλεια χωρίς απαλλαγή!

Ταυτόχρονα με τη μη χρήση πιστωτικής κάρτας, έχεις και πλήρη μικτή ασφάλεια στο ενοικιαζόμενο όχημα, χωρίς απαλλαγή.

Η στάνταρ ασφάλεια CDW που προσφέρουν τα περισσότερα rent a car έχει μεγάλη απαλλαγή (600-1000€), όσο συνήθως είναι και η εγγύηση.

Σε αυτήν την περίπτωση, αν γίνει κάποια ζημιά με δική σας υπαιτιότητα στο όχημα και είναι μεγάλης αξίας, τότε θα κληθείτε να πληρώσετε όλο το ποσό της εγγύησης.

Αντιθέτως, στην πλήρη μικτή ασφάλεια που παρέχεται στάνταρ σε όλες τις ενοικιάσεις μέσα από το Car24, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα! Καλύπτεστε πλήρως για οποιαδήποτε ζημιά συμβεί, ακόμα και με δική σας υπαιτιότητα(εκτός ζημιών στο κάτω μέρος του οχήματος, καθρέπτες, ζάντες και ελαστικά).

 

Δεν πληρώνεις εγγύηση και δεν δεσμεύεις χρήματα

Όταν κάνεις μια κράτηση και χρησιμοποιήσεις την πιστωτική σου κάρτα, πέρα από όλα τα άλλα μειονεκτήματα θα πρέπει να αφήσεις και μια εγγύηση στην εταιρεία. Η εγγύηση είτε θα είναι με δέσμευση χρημάτων στην πιστωτική κάρτα ή με μετρητά.

Αυτά τα χρήματα σου επιστρέφονται μετά το πέρας της ενοικίασης αλλά σε ένα διάστημα 2-15 ημερών.

Γιατί λοιπόν να έχεις δεσμευμένα χρήματα;

 

Κάνε κράτηση online για την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου!

Τα πλεονεκτήματα του να νοικιάσεις ένα αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική, είναι αναρίθμητα.

Ακόμα κι αν έχεις πιστωτική κάρτα, που πλέον πολύ μικρό ποσοστό έχει στην κατοχή του, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για άλλα έξοδα και όχι για να δεσμεύεις ποσό ως εγγύηση στην ενοικίαση του οχήματος.

Μέσα από το Car24 μπορείς να βρεις φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε αρκετές πόλεις του εξωτερικού, πάντα χωρίς εγγύηση και χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά με πλήρη μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών!

Βλέπεις τιμές, κάνεις κράτηση online και πληρώνεις μέσω ebanking ή μέσω κάρτας(χρεωστική/πιστωτική) το ποσό που βλέπεις, που είναι και το τελικό! Δε χρειάζεται να προσκομίσεις καμία πιστωτική κάρτα όταν θα παραλάβεις το όχημα ούτε να καταβάλλεις κάποιο ποσό ως εγγύηση!

Similar Posts