-> Ενοικίαση Αυτοκινήτου / Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χανιά

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χανιά

Χωρίς πιστωτική και εγγύηση!

Ετοιμάζεστε για ένα ταξίδι στα Χανιά; Εξαιρετικά!

Εμείς στο Car24 μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά χωρίς πιστωτική κάρτα και εγγύηση!

Είτε το ταξίδι σας αφορά μια απόδραση αναψυχής είτε ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις επιλογές που έχετε για να νοικιάσετε από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης μέχρι ένα μεγάλο SUV, ικανό να σας συντροφεύσει στους επαρχιακούς δρόμους των Χανίων και της Κρήτης!

Όλα τα αυτοκίνητα που νοικιάζετε μέσα από το Car24 παρέχονται με πλήρη μικτή ασφάλεια, δυνατότητα για απεριόριστα χιλιόμετρα καθημερινά και πλήρως καθαρά και περιποιημένα!

ενοικιαση αυτοκινητου χανια

Στο Car24 βρίσκεις ενοικίαση αυτοκινήτων για τα Χανιά, στις καλύτερες τιμές και χωρίς πιστωτική κάρτα! Δες προσφορές σε 1 λεπτό!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χανιά χωρίς πιστωτική

Στο Car24 νοικιάζετε αυτοκίνητο στα Χανιά χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά και χωρίς καταβολή εγγύησης!

Η διαδικασία κράτησης είναι πολύ εύκολη και ξεκάθαρη:

Αναζητάτε ΕΔΩ το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας καθώς και την τοποθεσία παραλαβής και παράδοσης.

Στα Χανιά μπορείτε να παραλάβετε είτε στην Αγία Μαρίνα είτε στο αεροδρόμιο Ι.Δασκαλογιάννης – μπορείτε επίσης να έχετε άλλη παραλαβή και παράδοση.

Για παράδειγμα να παραλάβετε στο αεροδρόμιο Χανίων και να παραδώσετε το αυτοκίνητο στην Αγία Μαρίνα – μια από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες της περιοχής!

Φυσικά όλα αυτά χωρίς να διαθέσετε την πιστωτική σας κάρτα καθώς τώρα η ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά γίνεται χωρίς κάρτα και χωρίς καμία δέσμευση ή καταβολή χρηματικής εγγύησης!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χανιά τιμές

Οι τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά εξαρτώνται 100% από την εποχή. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα Χανιά στηρίζονται κατά μεγάλο ποσοστό στον τουρισμό για την οικονομική τους ανάπτυξη, καθώς τόσο η πόλη των Χανίων όσο και τα γύρω μέρη, δέχονται εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο!

Ως εκ τούτο, οι τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά αυξάνονται τους μήνες που υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση και τουριστική κίνηση και αντίστοιχα είναι μειωμένες τους υπόλοιπους μήνες όπου η κίνηση είναι μικρότερη.

Θα πρέπει να έχετε ως δεδομένα πως θα βρείτε πιο αυξημένες τιμές την περίοδο Απριλίου – Οκτωβρίου ενώ από τον Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο, οι τιμές είναι πολύ πιο προσιτές και μειωμένες.

Στο Car24 προσπαθούμε να σας δείχνουμε πάντα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στα Χανιά, δίχως πιστωτική κάρτα και εγγύηση με απλή πληρωμή μέσω ebanking και με πλήρη μικτή ασφάλεια!

Πλεονεκτήματα ενοικίασης αυτοκινήτου στα Χανιά από το Car24.gr

  • Πλήρη μικτή ασφάλεια ιδίων ζημιών
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα χωρίς έξτρα χρέωση!
  • Δυνατότητα για διαφορετικό τόπο παράδοσης - παραλαβής
  • Τεράστια γκάμα οχημάτων για να διαλέξετε
  • Επιλογή παράδοσης-παραλαβής είτε στην Αγία Μαρίνα είτε στο αεροδρόμιο των Χανίων
  • Συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες Rent A Car
  • Δυνατότητα για παράδοση/παραλαβή στη διεύθυνσή σας με έξτρα χρέωση!
  • Δωρεάν ακύρωση με πολύ χαμηλό κόστος
  • Ολοκαίνουργιος στόλος οχημάτων
  • Top class εξυπηρέτηση όλων των πελατών!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χανιά χωρίς κάρτα και εγγύηση!

Συχνές Ερωτήσεις

1Τι αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα στα Χανιά;
Στα Χανιά θα βρείτε μια τεράστια γκάμα διαθέσιμων οχημάτων, που ξεκινάνε από μικρά αυτοκίνητα πόλης έως μεγάλα SUV και Sedan! Αν θέλετε να κινηθείτε και σε άλλες περιοχές της Κρήτης πέρα από τα Χανιά, σας συμβουλεύουμε να νοικιάσετε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο για να έχετε καλύτερη άνεση στις μετακινήσεις!
2Μπορώ να έχω παιδικό καρεκλάκι ή άλλα αξεσουάρ;
Φυσικά! Μπορείτε να έχετε τόσο παιδικό καρεκλάκι στο αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε όσο κι άλλα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα από τις εταιρείες ενοικίασης.
3Που παραλαμβάνω;
Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας είτε στην Αγία Μαρίνα είτε απευθείας στο αεροδρόμιο Χανίων - ό,τι σας εξυπηρετεί καλύτερα!
4Μπορώ να έχω διαφορετική τοποθεσία παραλαβής και παράδοσης;
Ναι, μπορείτε να παραλάβετε από άλλη τοποθεσία από αυτήν που θα παραδώσετε το όχημα στο τέλος της ενοικίασης.
5Πόσο μακριά βρίσκεται το αεροδρόμιο;
Το αεροδρόμιο των Χανίων Ι.Δασκαλογιάννης βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο της πόλης και απέχει περίπου 25' με το αυτοκίνητο.
6Μπορώ να μετακινηθώ σε όλη την Κρήτη;
Ναι, μπορείτε να μετακινηθείτε σε όλη την Κρήτη και να επισκεφθείτε όλα τα καταπληκτικά μέρη που έχει να προσφέρει αυτό το ευλογημένο μέρος!
1Μπορώ να πάω στην Αθήνα;
Όχι, δεν μπορείτε να μεταβείτε στην Αθήνα με το αυτοκίνητο, καθώς δεν επιτρέπεται η μεταφορά με καράβι(εκτός γραπτής άδειας της εταιρείας ενοικίασης). Όμως μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα με παράδοση είτε στο λιμάνι, είτε σε άλλα 20+ σημεία σε όλη την πόλη είτε στο αεροδρόμιο της Αθήνας!
2Μπορώ να πάω σε άλλα νησιά;
Όχι, η μετακίνηση σε άλλα νησιά δεν είναι εφικτή καθώς απαγορεύεται η επιβίβαση του αυτοκινήτου σε πλοίο. Για να επιτραπεί αυτό, θα πρέπει να έχετε γραπτή άδεια από την εταιρεία ενοικίασης.
3Μπορώ να πάω στο Ηράκλειο;
Φυσικά μπορείτε να πάτε στο Ηράκλειο και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Το Ηράκλειο είναι μια εξαιρετική πρόταση για εκδρομή, εφόσον θα βρίσκεστε ήδη στην Κρήτη και τα Χανιά. Υπολογίστε περίπου 2 ώρες για το ταξίδι σας.
4Τι θα συμβεί σε περίπτωση ζημίας;
Αν εμπλακείτε σε ατύχημα με δική σας ή όχι υπαιτιότητα, θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τη φροντίδα ατυχήματος και την εταιρεία ενοικίασης. Εσείς λόγω μικτής ασφάλειας δεν έχετε να πληρώσετε κάποιο ποσό, όμως πρέπει να ακολουθήσετε τις αντίστοιχες διαδικασίες.
5Τι πρέπει να γνωρίζω για την οδήγηση στην Κρήτη
Θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα στους επαρχιακούς δρόμους της Κρήτης καθώς επίσης και στην Εθνική Οδό καθώς σε αρκετά σημεία είναι "καρμανιόλα".
6Τι γίνεται αν συμβεί κάποια ζημιά στις ζάντες ή στα ελαστικά;
Οι ζημιές στις ζάντες και τα ελαστικά δεν καλύπτονται από την ασφάλεια και οτιδήποτε συμβεί θα πρέπει να το επιβαρυνθείτε εσείς.

Ποια μέρη μπορείτε να επισκεφθείτε από τα Χανιά

Τα Χανιά αποτελούν το τέλειο ορμητήριο για να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές στην Κρήτη!

Αν και το νησί είναι αρκετά μεγάλο για αυθημερόν εκδρομές, σας προτείνουμε αν έχετε αρκετές ημέρες διαθέσιμες, να μείνετε κάποιες μέρες στα Χανιά και κάποιες είτε στο Ηράκλειο είτε στον Άγιο Νικόλαο, ώστε να γυρίσετε όλη την Κρήτη!

Με ορμητήριο τα Χανιά, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σας προτείνουμε να εξερευνήσετε τον Πλατανιά που είναι ιδιαίτερα τουριστικός και προσελκύει δεκάδες κόσμου τους καλοκαιρινούς μήνες, την Παλαιοχώρα που βρίσκεται στα νότια του νησιού, κάτω από τα Χανιά, την Αγία Μαρίνα καθώς και τον Κίσσαμο.

Σε κοντινές αποστάσεις θα βρείτε τις καταπληκτικές παραλίες «Φαλάσαρνα» καθώς και «Ελαφονήσι». Με ιδιαίτερα νερά και απίστευτα χρώματα, είναι σίγουρα πως θα σας μείνουν αξέχαστες!

Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά μέσα από το Car24 και εξερευνήστε οικονομικά και με άνεση όλη την Κρήτη!

Σημαντικές πληροφορίες για τα Χανιά!

1Τι καιρό έχουν τα Χανιά;
Τα Χανιά διαθέτουν ήπιο κλίμα με αρκετές ζεστές ημέρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τους χειμερινούς μήνες αρκετά συχνά θα συναντήσετε βροχή και αέρα.
2Τι αυτοκίνητο μου προτείνετε να νοικιάσω;
Αν θα κινηθείτε μόνο στα Χανιά, να νοικιάσετε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης. Αν θα εξερευνήσετε άλλα μέρη και παραλίες, τότε ένα SUV όχημα θα είναι το ιδανικό!
3Ποια περίοδος είναι high season;
Από τέλη Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου η περίοδος θεωρείται ιδιαίτερα υψηλή, καθώς δέχεται χιλιάδες κόσμου λόγω τουρισμού.
4Που βρίσκεται το λιμάνι και που το αεροδρόμιο;
Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά ενώ το λιμάνι της Σούδας απέχει 6 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων.
1Χρειάζονται αλυσίδες;
Συνήθως όχι, όμως υπάρχει περίπτωση κατά τους χειμερινούς μήνες να έρθετε αντιμέτωποι με χιόνι, ιδιαίτερα στα βόρεια της Κρήτης.
2Πόσο απέχει το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο;
Το Ρέθυμνο απέχει περίπου 1 ώρα από τα Χανιά κι άλλη μια ώρα το Ηράκλειο.
3Υπάρχουν παραλίες κοντά στα Χανιά;
Στα Χανιά υπάρχει η παραλία της πόλης στη Νέα Χώρα όπου μπορείτε να μεταβείτε ακόμα και με τα πόδια. Για μετακίνηση με το αυτοκίνητο, υπάρχει το Μαράθι, η Αγία Μαρίνα και ο Πλατανιάς. Οι δημοφιλείς παραλίες Φαλάσαρνα και Ελαφονήσι απέχουν περίπου 1 ώρα από τα Χανιά.
4Μετάβαση στα Χανιά με αεροπλάνο
Μπορείτε να μεταβείτε στα Χανιά με αεροπλάνο τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Θεσσαλονίκη. Από την Αθήνα υπάρχουν καθημερινές πτήσεις όλο το χρόνο.