Ενοικίαση Αυτοκινήτου Χανιά

Χωρίς πιστωτική και εγγύηση!

Ετοιμάζεστε για ένα ταξίδι στα Χανιά; Εξαιρετικά!

Εμείς στο Car24 μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά χωρίς πιστωτική κάρτα και εγγύηση!

 • Χωρίς Πιστωτική
 • Χωρίς Εγγύηση
 • Με απεριόριστα χιλιόμετρα και πλήρη μικτή ασφάλεια!

Είτε το ταξίδι σας αφορά μια απόδραση αναψυχής είτε ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις επιλογές που έχετε για να νοικιάσετε από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης μέχρι ένα μεγάλο SUV, ικανό να σας συντροφεύσει στους επαρχιακούς δρόμους των Χανίων και της Κρήτης!

ενοικιαση αυτοκινητου

Όλα τα αυτοκίνητα που νοικιάζετε μέσα από το Car24 παρέχονται με πλήρη μικτή ασφάλεια, δυνατότητα για απεριόριστα χιλιόμετρα καθημερινά και πλήρως καθαρά και περιποιημένα!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χανιά χωρίς πιστωτική

Στο Car24 νοικιάζετε αυτοκίνητο στα Χανιά χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά και χωρίς καταβολή εγγύησης!

Η διαδικασία κράτησης είναι πολύ εύκολη και ξεκάθαρη:

Αναζητάτε ΕΔΩ το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, επιλέγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας καθώς και την τοποθεσία παραλαβής και παράδοσης.

Στα Χανιά μπορείτε να παραλάβετε είτε στην Αγία Μαρίνα είτε στο αεροδρόμιο Ι.Δασκαλογιάννης – μπορείτε επίσης να έχετε άλλη παραλαβή και παράδοση.

Για παράδειγμα να παραλάβετε στο αεροδρόμιο Χανίων και να παραδώσετε το αυτοκίνητο στην Αγία Μαρίνα – μια από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες της περιοχής!

Φυσικά όλα αυτά χωρίς να διαθέσετε την πιστωτική σας κάρτα καθώς τώρα η ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά γίνεται χωρίς κάρτα και χωρίς καμία δέσμευση ή καταβολή χρηματικής εγγύησης!

Πλεονεκτήματα ενοικίασης αυτοκινήτου στα Χανιά από το Car24.gr

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στα Χανιά από το Car24

 • Πλήρη μικτή ασφάλεια
 • Απεριόριστα χιλιόμετρα
 • Δυνατότητα για διαφορετικό τόπο παράδοσης – παραλαβής
 • Τεράστια γκάμα οχημάτων για να διαλέξετε
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου με χρεωστική ή μετρητά.
 • Συνεργασία με όλες τις μεγάλες εταιρείες Rent A Car
 • Χωρίς αναμονές για την παραλαβή!
 • Δωρεάν ακύρωση με πολύ χαμηλό κόστος
 • Ολοκαίνουργιος στόλος οχημάτων
 • Top class εξυπηρέτηση όλων των πελατών!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Χανιά τιμές

Οι τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά εξαρτώνται 100% από την εποχή. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα Χανιά στηρίζονται κατά μεγάλο ποσοστό στον τουρισμό για την οικονομική τους ανάπτυξη, καθώς τόσο η πόλη των Χανίων όσο και τα γύρω μέρη, δέχονται εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο!

Ως εκ τούτο, οι τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά αυξάνονται τους μήνες που υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση και τουριστική κίνηση και αντίστοιχα είναι μειωμένες τους υπόλοιπους μήνες όπου η κίνηση είναι μικρότερη.

Θα πρέπει να έχετε ως δεδομένα πως θα βρείτε πιο αυξημένες τιμές την περίοδο Απριλίου – Οκτωβρίου ενώ από τον Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο, οι τιμές είναι πολύ πιο προσιτές και μειωμένες.

Στο Car24 προσπαθούμε να σας δείχνουμε πάντα τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στα Χανιά, δίχως πιστωτική κάρτα και εγγύηση με απλή πληρωμή μέσω ebanking και με πλήρη μικτή ασφάλεια!

Συχνές Ερωτήσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου Στα Χανιά

Στα Χανιά θα βρείτε μια τεράστια γκάμα διαθέσιμων οχημάτων, που ξεκινάνε από μικρά αυτοκίνητα πόλης έως μεγάλα SUV και Sedan! Αν θέλετε να κινηθείτε και σε άλλες περιοχές της Κρήτης πέρα από τα Χανιά, σας συμβουλεύουμε να νοικιάσετε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο για να έχετε καλύτερη άνεση στις μετακινήσεις!

Φυσικά! Μπορείτε να έχετε τόσο παιδικό καρεκλάκι στο αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε όσο κι άλλα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα από τις εταιρείες ενοικίασης.

Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας είτε στην Αγία Μαρίνα είτε απευθείας στο αεροδρόμιο Χανίων – ό,τι σας εξυπηρετεί καλύτερα!

Το αεροδρόμιο των Χανίων Ι.Δασκαλογιάννης βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο της πόλης και απέχει περίπου 25′ με το αυτοκίνητο.

Ναι, μπορείτε να μετακινηθείτε σε όλη την Κρήτη και να επισκεφθείτε όλα τα καταπληκτικά μέρη που έχει να προσφέρει αυτό το ευλογημένο μέρος!

Όχι, δεν μπορείτε να μεταβείτε στην Αθήνα με το αυτοκίνητο, καθώς δεν επιτρέπεται η μεταφορά με καράβι(εκτός γραπτής άδειας της εταιρείας ενοικίασης). Όμως μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Αθήνα με παράδοση είτε στο λιμάνι, είτε σε άλλα 20+ σημεία σε όλη την πόλη είτε στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Όχι, η μετακίνηση σε άλλα νησιά δεν είναι εφικτή καθώς απαγορεύεται η επιβίβαση του αυτοκινήτου σε πλοίο. Για να επιτραπεί αυτό, θα πρέπει να έχετε γραπτή άδεια από την εταιρεία ενοικίασης. 

Φυσικά μπορείτε να πάτε στο Ηράκλειο και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Το Ηράκλειο είναι μια εξαιρετική πρόταση για εκδρομή, εφόσον θα βρίσκεστε ήδη στην Κρήτη και τα Χανιά. Υπολογίστε περίπου 2 ώρες για το ταξίδι σας.

Αν εμπλακείτε σε ατύχημα με δική σας ή όχι υπαιτιότητα, θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τη φροντίδα ατυχήματος και την εταιρεία ενοικίασης. Εσείς λόγω μικτής ασφάλειας δεν έχετε να πληρώσετε κάποιο ποσό, όμως πρέπει να ακολουθήσετε τις αντίστοιχες διαδικασίες.

Οι ζημιές στις ζάντες και τα ελαστικά δεν καλύπτονται από την ασφάλεια και οτιδήποτε συμβεί θα πρέπει να το επιβαρυνθείτε εσείς.

Ποια μέρη μπορείτε να επισκεφθείτε από τα Χανιά

Τα Χανιά αποτελούν το τέλειο ορμητήριο για να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές στην Κρήτη!

Αν και το νησί είναι αρκετά μεγάλο για αυθημερόν εκδρομές, σας προτείνουμε αν έχετε αρκετές ημέρες διαθέσιμες, να μείνετε κάποιες μέρες στα Χανιά και κάποιες είτε στο Ηράκλειο είτε στον Άγιο Νικόλαο, ώστε να γυρίσετε όλη την Κρήτη!

Με ορμητήριο τα Χανιά, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σας προτείνουμε να εξερευνήσετε τον Πλατανιά που είναι ιδιαίτερα τουριστικός και προσελκύει δεκάδες κόσμου τους καλοκαιρινούς μήνες, την Παλαιοχώρα που βρίσκεται στα νότια του νησιού, κάτω από τα Χανιά, την Αγία Μαρίνα καθώς και τον Κίσσαμο.

Σε κοντινές αποστάσεις θα βρείτε τις καταπληκτικές παραλίες «Φαλάσαρνα» καθώς και «Ελαφονήσι». Με ιδιαίτερα νερά και απίστευτα χρώματα, είναι σίγουρα πως θα σας μείνουν αξέχαστες!

Ανακαλύψτε τις καλύτερες τιμές στην ενοικίαση αυτοκινήτου στα Χανιά μέσα από το Car24 και εξερευνήστε οικονομικά και με άνεση όλη την Κρήτη!

Σημαντικές πληροφορίες για τη Σύρο

Τα Χανιά διαθέτουν ήπιο κλίμα με αρκετές ζεστές ημέρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τους χειμερινούς μήνες αρκετά συχνά θα συναντήσετε βροχή και αέρα.

Ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, χειροκίνητο ή αυτόματο, είναι το ιδανικό για τις διαδρομές της Σύρου!

Από τέλη Απριλίου έως τα μέσα Οκτωβρίου η περίοδος θεωρείται ιδιαίτερα υψηλή, καθώς δέχεται χιλιάδες κόσμου λόγω τουρισμού.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά ενώ το λιμάνι της Σούδας απέχει 6 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων.

Το Ρέθυμνο απέχει περίπου 1 ώρα από τα Χανιά κι άλλη μια ώρα το Ηράκλειο.

Στα Χανιά υπάρχει η παραλία της πόλης στη Νέα Χώρα όπου μπορείτε να μεταβείτε ακόμα και με τα πόδια. Για μετακίνηση με το αυτοκίνητο, υπάρχει το Μαράθι, η Αγία Μαρίνα και ο Πλατανιάς. Οι δημοφιλείς παραλίες Φαλάσαρνα και Ελαφονήσι απέχουν περίπου 1 ώρα από τα Χανιά.

Μπορείτε να μεταβείτε στα Χανιά με αεροπλάνο τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Θεσσαλονίκη. Από την Αθήνα υπάρχουν καθημερινές πτήσεις όλο το χρόνο.