ενοικιαση αυτοκινητου σε αεροδρομιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο είναι μια πολύ συνηθισμένη επιλογή που την επιλέγουν οι ταξιδιώτες που μετακινούνται είτε για διακοπές είτε για κάποιον επαγγελματικό λόγο με το αεροπλάνο.

Όμως τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο σε σχέση με το να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης ή να σας περιμένει στο ξενοδοχείο με την άφιξή σας;

Ας τα δούμε όλα αναλυτικά!

Πλεονεκτήματα της ενοικίασης αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο

# Ευκολία στην μετακίνηση

Με το να πάρετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο δημιουργείτε αυτομάτως μια μεγάλη ευκολία για εσάς καθώς μετακινείστε όπου θέλετε, με την άνεση του δικού σας ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου!

Παραλαμβάνετε το όχημα αμέσως μετά την προσγείωση και ξεκινάτε άμεσα το πρόγραμμα που έχετε!

 

# Περισσότερες επιλογές

Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο έχετε περισσότερες επιλογές καθώς εκεί δραστηριοποιούνται σχεδόν οι περισσότερες εταιρείες!

Έτσι θα βρείτε προσφορές από όλες τις εταιρείες και μπορείτε να δείτε τι μοντέλα προσφέρουν ώστε να τα συγκρίνετε και να βρείτε αυτό που επιθυμείτε!

 

# Ευέλικτες ώρες

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο προσφέρει τη δυνατότητα για ευέλικτο ωράριο καθώς μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο οποιαδήποτε ώρα σας βολεύει και έχετε πτήση αναχώρησης!

Ακόμα και κλειστή να είναι η εταιρεία που το νοικιάσατε, είτε θα ανοίξει για εσάς είτε θα υπάρχει ειδικός χώρος για να κάνετε drop off τα κλειδιά του αυτοκινήτου!

 

# Άμεση παραλαβή και παράδοση

Επιλέγοντας το αεροδρόμιο για τόπο παραλαβής του οχήματος, μπορείτε να έχετε άμεση παραλαβή του αυτοκινήτου χωρίς να περιμένετε στις ουρές και να χάνετε το χρόνο σας!

Μέσα από το Car24, ειδικά στην ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο Αθήνας, οι συνεργάτες μας θα σας περιμένουν έξω από το χώρο των αφίξεων για να σας δώσουν άμεσα το αυτοκίνητο και να φύγετε! Θα έχετε ήδη στείλει ηλεκτρονικά τα απαραίτητα έγγραφα οπότε θα αναμένει μια υπογραφή σας και είστε έτοιμοι για αναχώρηση, χωρίς να περιμένετε τις μεγάλες ουρές στα γκισέ των εταιρειών!

 

# Γλιτώνετε έξοδα μεταφοράς, ταξί, κτλ προς τον προορισμό σας

Αν παραλάβετε το αυτοκίνητό σας από το αεροδρόμιο, γλιτώνετε επίσης τα έξοδα ταξί προς το ξενοδοχείο σας και αντίστοιχα το ταξί από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο.

Αντίθετα, αν παραλάβετε το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο ή κάποιο άλλο σημείο, θα πρέπει να μεταβείτε μέχρι εκεί με ταξί ή με άλλο μέσο κάτι που θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας.

 

Μειονεκτήματα από την ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο

Πέρα από τα πλεονεκτήματα, υπάρχουν και μερικά μειονεκτήματα από την ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο. Ας δούμε ποια είναι αυτά!

 

# Ουρές και αρκετή ώρα για παραλαβή

Αν παραλαμβάνετε το όχημά σας από κάποιες από τις γνωστές εταιρείες ενοικίασης, τότε ίσως πρέπει να περιμένετε αρκετή ώρα στα γκισέ του αεροδρομίου μέχρι να παραλάβετε το όχημά σας.

Αντίθετα, μέσα από το car24, για τις ενοικιάσεις στο αεροδρόμιο των Αθηνών μπορείτε να επιλέξετε τους συνεργάτες μας με άμεση παράδοση του οχήματος έξω από το χώρο των αφίξεων, χωρίς να περιμένετε σχεδόν καθόλου!

 

# Ίσως πιο ακριβές τιμές λόγω τοποθεσίας

Οι τιμές στο αεροδρόμιο ίσως να είναι λίγο πιο ακριβές από τις εταιρείες ενοικίασης καθώς κι αυτές με τη σειρά τους πρέπει να ανταπεξέλθουν στα μεγάλα έξοδα που πληρώνουν, όπως η μίσθωση των χώρων που είναι ιδιαίτερα ακριβοί στα αεροδρόμια.

Αντίστοιχα, αν επιλέξετε να κάνετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου με παραλαβή σε άλλο σημείο ή από εταιρεία που δεν έχει παρουσία στο αεροδρόμιο, ίσως να πετύχετε καλύτερες τιμές!

Σε κάθε περίπτωση, μέσα από το Car24 μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς καμία εγγύηση σε όλη την Ελλάδα!

Μέσα από τους συνεργάτες μας νοικιάζετε το δικό σας όχημα και πληρώνετε με μετρητά, έχοντας και πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου!

Ειδικά για το αεροδρόμιο των Αθηνών, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο που θα σας περιμένει απευθείας έξω από τις αφίξεις και δε θα περιμένετε καθόλου στις ουρές των εταιρειών ενοικίασης!

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και ενοικίαση αυτοκινήτου σε νησί για τις καλοκαιρινές και όχι μόνο διακοπές σας!

Similar Posts