Γιατί η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι η καλύτερη επιλογή για το επόμενό σας ταξίδι!

Γιατί η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι η καλύτερη επιλογή για το επόμενό σας ταξίδι!

Επιλέγοντας ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, εξασφαλίζετε πολυάριθμα πλεονεκτήματα που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία του ταξιδιού σας. Αυτή η επιλογή είναι οικονομικά συμφέρουσα και προσφέρει την απόλυτη ευελιξία κατά την περιήγηση σε έναν νέο προορισμό είτε αφορά μια πόλη εντός Ελλάδας είτε στο εξωτερικό!

Ας δούμε όμως γιατί είναι προτιμότερο να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο ταξίδι σας, απ’ότι να μετακινήστε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή με άλλα δημόσια μέσα!

Φτιάχνετε εσείς το πρόγραμμα των εξορμήσεών σας

Αναλαμβάνετε πλήρη διαχείριση της ημερήσιας διαδρομής σας, καθορίζοντας μόνοι σας τα αξιοθέατα που θα επισκεφθείτε, τις ώρες επισκέψεων και τον χρόνο επιστροφής σας, προσφέροντάς σας μια ανέμελη εμπειρία. Σε αντίθεση με τις δημόσιες συγκοινωνίες, όπου οι διαδρομές είναι προκαθορισμένες και υπόκεινται σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, με την ενοικίαση αυτοκινήτου απολαμβάνετε την ελευθερία να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Κατευθυνθείτε προς τον τουριστικό προορισμό που επιθυμείτε με ασφάλεια και άνεσηακόμα κι αν δεν γνωρίζετε που βρίσκετε, με τη χρήση ενός GPS ή την εφαρμογή Google maps στο κινητό σας!

Θα φτάσετε έγκαιρα, εύκολα και με ασφάλεια και με πολύ περισσότερη άνεση απ’ότι ένα δημόσιο μέσο!

 

Αποκτήστε ανεξαρτησία από τα προγράμματα των δημόσιων μέσων

Η γη κρύβει αμέτρητες ομορφιές και απομακρυσμένα σημεία που ξεχειλίζουν από γοητεία. Ηδρομολόγηση και οι περιορισμοί των δημόσιων μέσων συγκοινωνίας συχνά δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε όλα αυτά τα μαγευτικά μέρη. Επιλέγοντας την ενοικίαση ενός αυτοκινήτου, κερδίζετε μία υπεροχή εμπειρία και δυνατότητα εξερεύνησης μοναδικών τοποθεσιών που έχετε οραματιστεί, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Επιπλέον, τα τοπικά καταστήματα ενοικίασης αυτοκινήτων σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λίστα με μέρη που δεν είναι προσβάσιμα με τα δημόσια μέσα, ενθαρρύνοντας την προσωπική σας εξερεύνηση.

Έτσι, όταν επισκέπτεστε ένα καινούργιο – και άγνωστο για εσάς – μέρος, μην διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές ενός τοπικού ανθρώπου για να σας ενημερώσει για όλους εκείνους τους κρυμμένους θησαυρούς που μπορείτε να επισκεφθείτε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο!

 

Φέρτε ακριβώς τις αποσκευές που επιθυμείτε

Οι περιορισμοί στις δημόσιες συγκοινωνίες συχνά δεν σας επιτρέπουν να μεταφέρετε βαρύτερες ή μεγαλύτερες αποσκευές και σε περίπτωση που το κάνουν, πιθανόν να σας επιβαρύνουν με επιπλέον κόστος. Συνήθως επιτρέπεται μια μεγάλη αποσκευή ανά επιβάτη σε μέσα όπως το λεωφορείο και το τρένο.

Στην αντίθετη πλευρά, το δικό σας ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σάς παρέχει την ελευθερία να διαχειριστείτε τον όγκο και το βάρος των αποσκευών σας αναλόγως με το πως θέλετε να οργανώσετε την περιήγησή σας. Αυτό είναι ιδανικό για όσους έχουν σε κάθε ταξίδι τους αρκετές αποσκευές και δεν μπορούν να περιοριστούν σε μια απλή βαλίτσα μόνο!

 

Μειώστε το κόστος των ταξιδιωτικών σας αναγκών

Η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου στο ταξίδι σας, πέρα από την ανεξαρτησία και τη δυνατότητα που σας προσφέρει να οργανώσετε μόνοι σας το πρόγραμμα, σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήματα. Ξεχάστε την εξάρτηση από τα ωράρια των δημόσιων λεωφορείων για τις εκδρομές σας και την ανάγκη για ενδιάμεσες στάσεις. Με την ενοικίαση αυτοκινήτου, ταξιδεύετε απευθείας από το ξενοδοχείο σας προς τον προορισμό σας χωρίς καθυστερήσεις.

Μέσα από το Car24 έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο εξωτερικό αλλά και στα περισσότερα σημεία της χώρας μας, εύκολα και γρήγορα με τη χρήση μετρητών και χωρίς να χρειάζεται πιστωτική κάρτα ή εγγύηση για την κράτηση!

Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας , εισάγετε τα στοιχεία της ενοικίασης όπως μέρος παραλαβής αυτοκινήτου και μέρος άφιξης (αν είναι διαφορετικά) και άμεσα βλέπετε τα διαθέσιμα αυτοκίνητα προς ενοικίαση καθώς επίσης και τις τιμές τους!

Κάνετε την κράτηση, πληρώνετε online μετρητά με κάρτα ή κατάθεση και το αυτοκίνητό σας θα σας περιμένει στο τοπικό γραφείο με την άφιξή σας, χωρίς να χρειάζεται καμία επιπλέον εγγύηση ή πιστωτική κάρτα για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας!

Similar Posts