ενοικιαση αυτοκινητου Σαντορίνη

Ενοικίαση αυτοκινήτου Σαντορίνη

ενοικιαση αυτοκινητου Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και για να την ανακαλύψεις στο 100%, σίγουρα χρειάζεται ένα αυτοκίνητο ώστε να δεις όλα τα ενδιαφέροντα μέρη όπως την Οία, τα Φηρά, το Ακρωτήρι, το Μεγαλοχώρι και τα υπόλοιπα παραδοσιακά νησιά του Κυκλαδίτικου νησιού!

Μέσα από το Car24 έχετε τη δυνατότητα να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στη Σαντορίνη χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς καμία εγγύηση ενώ παράλληλα έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου!

Μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο είτε στα Φηρά είτε στο αεροδρόμιο και να το επιστρέψετε αντίστοιχα σε όποια από τις 2 τοποθεσίες σας βολεύει!

Ας δούμε αναλυτικά όμως όλα τα πλεονεκτήματα μιας ενοικίασης αυτοκινήτου στη Σαντορίνη!

Πλεονεκτήματα από την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη

#Ευελιξία και ελευθερία

Η Σαντορίνη δε διαθέτει και το καλύτερο δίκτυο δημόσιων λεωφορείων – ως εκ τούτο, αν θέλετε να εξερευνήσετε όλα τα μέρη και να επισκεφθείτε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά αλλά και παραλίες, η καλύτερη λύση για εσάς είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου. Με το δικό σας όχημα μπορείτε να εξερευνήσετε το νησί με το δικό σας ρυθμό και να ορίσετε εσείς το προσωπικό σας πρόγραμμα.

#Οικονομία

Γλυτώνοντας τα έξοδα από τα διάφορα ταξί ή υπηρεσίες μεταφοράς που θα χρειαζόσασταν, το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι πολύ πιο συμφέρον οικονομικά.

#Ευκολία

Η ευκολία που σας προσφέρει ένα ενοικιαζόμενο όχημα δεν μπορεί να την προσφέρει κανένα άλλο όχημα μεταφορών. Το χρησιμοποιείτε όποτε θέλετε, σε όποιον ρυθμό επιθυμείτε και κανονίζετε μόνοι σας την διαδρομή που θα ακολουθήσετε!

#Ασφάλεια

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη είναι το ασφαλέστερο μέσο για να μετακινηθείτε μέσα στο νησί. Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τα δεκάδες ατυχήματα που συμβαίνουν κάθε χρόνο με τις «διάσημες» γουρούνες και τα μηχανάκια.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη

Πριν νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στη Σαντορίνη, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να εξασφαλίσετε μια ομαλή και άνετη εμπειρία ενοικίασης.

Τι πρέπει να προσέξετε:

# Ενεργή άδεια οδήγησης

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την ενεργή άδεια οδήγησης. Χωρίς το  νόμιμο δίπλωμά σας δεν θα μπορέσετε να νοικιάσετε το αυτοκίνητο!

#Επιλογή φουλ ασφάλειας

Όταν νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο έχετε την δυνατότητα επιλογής της ασφάλειαςανάμεσα σε απλή CDW ασφάλιση με απαλλαγή και της πλήρης μικτής ασφάλειας (Full). Σας προτείνουμε να επιλέγετε πάντα τη Full ασφάλεια ώστε να αποφεύγετε τυχόν χρεώσεις για γρατζουνιές ή μικροζημιές στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κατά την επιστροφή του.

Στο Car24 προσφέρουμε σε όλες τις ενοικιάσεις αποκλειστικά και μόνο πλήρη μικτή ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς απαλλαγή και με μηδενική εγγύηση!

#Περιορισμοί ηλικίας

Θα πρέπει να θυμάστε ότι για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τα 23 έτη και να έχετε το δίπλωμά σας για τουλάχιστον ένα έτος!

#Πρόσθετες χρεώσεις

Αν θέλετε τυχόν εξτρά εξοπλισμό όπως GPS ή παιδικό καρεκλάκι, τότε ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις – Βεβαιωθείτε με την εταιρεία που κάνατε την ενοικίαση ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τη χρέωση!

Συμβουλές οδήγησης στη Σαντορίνη

Αν επισκέπτεστε τη Σαντορίνη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα τους μήνες Μάιο – Σεπτέμβριο, προετοιμαστείτε με αρκετή υπομονή! Οι δρόμοι της Σαντορίνης μεταξύ των ωρών 09:00 το πρωί και 21:00 το βράδυ είναι γεμάτοι κίνηση και αρκετές φορές υπάρχει μποτιλιάρισμα που απαιτεί ιδιαίτερη υπομονή!

Επιπλέον, δώστε ιδιαίτερη βάση στη σήμανση των πινακίδων στο δρόμο και όχι στο GPS, καθώς υπάρχει περίπτωση κάποιοι δρόμοι να μονοδρομούνται για διευκόλυνση της κίνησης και να μην υπάρχει η αντίστοιχη ενημέρωση στο σύστημα του GPS.

Τέλος, υπάρχουν αρκετά σημεία παρκαρίσματος τόσο στα Φηρά όσο και στην Οία, όμως κατά τις ώρες αιχμής ίσως δυσκολευτείτε να παρκάρετε – ειδικά την Οία, γύρω από την ώρα του ηλιοβασιλέματος το παρκάρισμα είναι καθαρά θέμα τύχης!

Εταιρείες ενοικίασης στη Σαντορίνη

Το Car24, μέσα από τους συνεργάτες του, θα σας προσφέρει το ενοικιαζόμενο όχημα που θέλετε στη Σαντορίνη σε συνεργασία με την AVIS, Budget, Alamo και τις μεγαλύτερες εταιρείες της ενοικίασης!

Εσείς επιλέγετε τον τύπο οχήματος που θέλετε και τις ημερομηνίες παραλαβής-παράδοσης και άμεσα θα δείτε όλα τα διαθέσιμα οχήματα καθώς και από ποια εταιρεία θα παραλάβετε το αυτοκίνητο!

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη τώρα γίνεται εύκολα και απλά, μέσα από την ιστοσελίδα του Car24.gr . Δε χρειάζεται να έχετε πιστωτική κάρτα καθώς πληρώνετε απευθείας με κατάθεση ή με τη χρεωστική σας κάρτα ενώ δεν υπάρχει καμία εγγύηση ή δέσμευση χρημάτων! Επιπλέον, η πλήρη μικτή ασφάλεια σας δίνει ένα μεγάλο αίσθημα σιγουριάς καθώς ακόμα κι αν γρατζουνίσετε ή χτυπήσετε το αυτοκίνητο, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποια αποζημίωση!

Δείτε τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαντορίνη και κλείστε το δικό σας όχημα online, μέσα σε 2 λεπτά από το Car24.gr!

Similar Posts