ενοικιαση minibus 9 θεσεων

Ενοικίαση Mini Bus 9 θέσεων – Τιμές και μοντέλα

Η ενοικίαση minibus 9 θέσεων μπορεί να εξυπηρετήσει αρκετές ανάγκες σας, όπως οικογενειακές διακοπές, μια επαγγελματική ανάγκη ή μια έκτακτη μεταφορά ανθρώπων!

Ένα minibus προσφέρει αρκετά οφέλη, ειδικά αν δε θέλετε να χωρίσετε τους ανθρώπους που μεταφέρετε σε 2 ή 3 αυτοκίνητα ΙΧ.

Στο Car24.gr μπορείτε να βρείτε ενοικίαση minibus 9 θέσεων με τιμές από 249€ με πλήρη μικτή ασφάλεια και χωρίς πιστωτική κάρτα!

Πάμε να δούμε όμως τα οφέλη από την ενοικίαση minibus 9 θέσεων ή πάρτε μια προσφορά από τους συνεργάτες εδώ!

Στο Car24 βρίσκεις ενοικίαση mini bus 9 θέσεων στις καλύτερες τιμές! Δες προσφορές σε 1 λεπτό ΕΔΩ!

Τα οφέλη μιας ενοικίασης minibus

# Άνεση και ευρυχωρία

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της ενοικίασης ενός minibus είναι η ευρυχωρία και η άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του. Με χώρο για εννέα επιβάτες, μπορείτε πολύ εύκολα να φιλοξενήσετε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων όπως άτομα της εταιρείας ή της οικογένειάς σας.

# Κατάλληλο για κάθε περίσταση

Ένα minibus είναι ιδανικό και κατάλληλο για κάθε περίσταση όπως ένα road trip με φίλους είτε για να μεταφέρετε τους πελάτες σας από το αεροδρόμιο προς την έδρα των γραφείων σας!

Η ευελιξία που προσφέρει το καθιστά ιδανική επιλογή όταν έχετε να μεταφέρετε αρκετά άτομα!

Για ποιες χρήσεις είναι κατάλληλη η ενοικίαση ενός MiniBus 9 θέσεων

# Οικογενειακές διακοπές

Αν έχετε μια πολυπληθή οικογένεια, τότε ίσως το καθημερινό σας αυτοκίνητο να μην επαρκεί για τις καλοκαιρινές διακοπές! Σε αυτήν την περίπτωση, ένα minibus θα ήταν ιδανικό καθώς θα χωρούσατε όλα τα μέλη της οικογένειας και επιπλέον τις -αρκετές λόγω διακοπών- αποσκευές σας!

# Μεταφορά πελατών σας

Αν είστε ιδιοκτήτης εταιρείας και δεν έχετε ένα δικό σας μεταφορικό μέσο, μπορείτε να νοικιάσετε ένα λεωφορειάκι 9 θέσεων έτσι ώστε να μεταφέρετε τους πελάτες σας, όταν έχετε κανονισμένα ραντεβού!

# Ειδικές περιστάσεις

Από γάμους μέχρι ειδικές εκδηλώσεις, ένα minibus 9 θέσεων είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη μεταφορά των επισκεπτών σας! Το ευρύχωρο εσωτερικό  θα εξασφαλίσει ότι όλοι θα φτάσουν ευχαριστημένοι και με στυλ!

Γιατί να προτιμήσετε το Car24.gr για την κράτηση του MiniBus σας

Στο Car24 προσφέρουμε ασύγκριτα πλεονεκτήματα στην ενοικίαση αυτοκινήτου και minibus όπως πλήρη μικτή ασφάλεια, κράτηση χωρίς πιστωτική κάρτα, κ.α.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά..

# Κράτηση χωρίς πιστωτική κάρτα

Μέσα από την ιστοσελίδα και τους συνεργάτες μας, μπορείτε να κλείσετε το δικό σας όχημα και να πληρώσετε απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, χωρίς τη χρήση κάρτας!

# Πλήρη μικτή ασφάλεια

Κλείνοντας μέσα από την ιστοσελίδα μας, απολαμβάνετε πλήρη μικτή ασφάλεια χωρίς απαλλαγή – αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση οποιαδήποτε ζημιάς ακόμα και με δική σας υπαιτιότητα, δεν πληρώνετε τίποτα παραπάνω!

# Καταπληκτικές τιμές

Πέρα από τα υπόλοιπα ασύγκριτα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουμε, στο Car24 θα βρείτε και τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

# Μεγάλη γκάμα οχημάτων

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης θα βρείτε ένα εύρος μοντέλων minibus 9 θέσεων που είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Ενδεικτικά μοντέλα είναι το Fiat Talento, Opel Vivaro, VW Transporter , Mercedes Vito, Peugeot Traveller , κ.α.

Ενδεικτικές τιμές ενοικίασης

Οι τιμές ενοικίασης ξεκινάνε από περίπου 150€ για 1 ημέρα ενοικίασης και μπορεί να μειωθούν αν οι ημέρες ενοικίασης είναι περισσότερες.

Φυσικά, οι τιμές εξαρτώνται από την περίοδο ενοικίασης καθώς και από το μοντέλο που θα επιλέξετε.

Ένα λεωφορείο 9 θέσεων είναι μια εξαιρετική επιλογή για ομαδικές μεταφορές ατόμων, προσφέροντας πολλά οφέλη όπως ευρυχωρία, άνεση, ευελιξία και πολυτέλεια.

Βρείτε μέσα από την ιστοσελίδα μας τις καλύτερες τιμές της αγοράς και ενοικιάστε online ένα minibus  9 θέσεων με πλήρη μικτή ασφάλεια και χωρίς πιστωτική κάρτα!

Similar Posts