τι ειναι η ασφαλεια cdw

Τι είναι η ασφάλεια CDW στην ενοικίαση αυτοκινήτου

Κάθε φορά που κάνετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου, θα πρέπει να επιλέξετε και τι ασφάλεια θέλετε.

Η ασφάλεια μπορεί να είναι είτε η απολύτως βασική και υποχρεωτική, είτε η βασική με μειωμένη απαλλαγή είτε μια πλήρη μικτή ασφάλεια, όπως αυτή που προσφέρουμε σε όλες τις ενοικιάσεις στο Car24.gr

Τι είναι όμως η ασφάλεια CDW που είναι από τις πιο συνηθισμένες σε μια ενοικίαση αυτοκινήτου;

 

# Τι σημαίνει η ασφάλεια CDW σε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο

Η ασφάλεια CDW είναι μια μικτή ασφάλεια που ο ενοικιαστής – δηλαδή εσείς – συμμετέχετε με ένα ποσό στις ζημίες του αυτοκινήτου.

Αν για παράδειγμα κλείσετε ένα αυτοκίνητο με CDW μικτή ασφάλεια και απαλλαγή 300€, τότε πληρώνετε αυτά τα 300€ ως εγγύηση τα οποία είτε σας επιστρέφονται αν δεν έχει ζημιές το όχημα είτε σε περίπτωση ζημίας συμψηφίζονται με το κόστος αποκατάστασης.

Έτσι, αν εμπλακείτε σε ένα ατύχημα με δική σας υπαιτιότητα, η ευθύνη σας φτάνει μέχρι το ποσό της εγγύησης που έχετε προκαταβάλλει. Οποιαδήποτε ζημία πάνω από αυτό το νούμερο, καλύπτεται από την εταιρεία ενοικίασης.

Η ασφάλεια CDW ισχύει για όλο το όχημα εκτός των ζημιών σε ελαστικά, ζάντες, καθρέπτες, τζάμια, εσωτερικό αυτοκινήτου καθώς και παρμπρίζ.

Για ζημίες σε αυτά τα μέρη, ο ενοικιαστής έχει 100% την ευθύνη χωρίς καμία απαλλαγή, καθώς επιβαρύνεται όλο το κόστος της ζημιάς.

 

# Τι άλλες επιλογές έχετε για την ασφάλεια ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου

Πέρα από την ασφάλεια CDW, που είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή αλλά με μεγάλη εγγύηση και ευθύνη, υπάρχουν κι άλλες διαθέσιμες επιλογές που μπορείτε να βρείτε στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Η ασφάλεια SCDW προσφέρει την ίδια κάλυψη με την CDW ασφάλεια αλλά με μικρότερο ποσό ευθύνης και εγγύησης. Έτσι, πληρώνετε κάτι παραπάνω για την ημερήσια ενοικίαση, όμως το ποσό της ευθύνης σας έναντι ζημιών είναι αρκετά μικρότερο.

Η άλλη σας επιλογή είναι μια ασφάλεια FDW που πρόκειται για μια μικτή κάλυψη ιδίων ζημιών με μηδενική απαλλαγή από την πλευρά σας.

Αυτή η ασφάλεια έχει μεν αυξημένο κόστος – ιδιαίτερα σε σχέση με μια απλή CDW – όμως δεν έχετε καμία ευθύνη για τις ενδεχόμενες ζημιές σας, παρά μόνο για φθορές σε μέρη όπως καθρέπτες και ελαστικά, που δεν καλύπτονται.

 

# Τι ασφάλεια έχεις όταν κλείνεις μέσα από το Car24.gr

Όταν κλείνεις από το Car24 μια φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου, τότε αυτομάτως έχεις δωρεάν την CDW πλήρη ασφάλεια, με μηδενική συμμετοχή!

Καλύπτονται δηλαδή όλες οι ζημίες που μπορεί να γίνουν με δική σου υπαιτιότητα, χωρίς να υπάρχει συμμετοχή από τη μεριά σου, παρά μόνο στα μέρη που δεν καλύπτονται από το ασφαλιστήριο (κάτω μέρος αυτοκινήτου, ελαστικά, κτλ).

Η πλήρη ασφάλεια που σου παρέχει το Car24 σε κάνει ξέγνοιαστο να απολαύσεις το ταξίδι σου και να μην σκέπτεσαι τυχόν ζημίες και έκτακτα έξοδα!

Επιπλέον, με την μικτή ασφάλεια που σου παρέχουν οι συνεργάτες μας για όλες τις κρατήσεις που γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα μας, δεν πληρώνεις καμία εγγύηση για την ενοικίαση αυτοκινήτου ούτε δεσμεύεται κάποιο ποσό από την κάρτα σου ή μετρητά! Επιπλέον ενοικιάζεις αυτοκίνητο χωρίς τη χρήση πιστωτικής, αφού έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις για το ποσό της κράτησης μέσω ebanking!

 

# Πως μπορείς να κλείσεις ένα αυτοκίνητο μέσα από το Car24

Η διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου μέσα από το Car24 είναι πολύ εύκολη!

Μπορείς να κάνεις αναζήτηση είτε μέσα από την ειδική φόρμα που βρίσκεται στην σελίδα της ενοικίασης πάνω πάνω είτε μέσα από εδώ συμπληρώνοντας το μέρος παραλαβής αλλά και παράδοσης του οχήματος καθώς επίσης και τις ημερομηνίες που θα το χρειαστείς.

Έπειτα θα δεις αμέσως τη λίστα με τα διαθέσιμα αυτοκίνητα όπου μπορείς να επιλέξεις αυτό που σε ενδιαφέρει και καλύπτει τις ανάγκες σου και έπειτα να προχωρήσεις στην online κράτηση μέσα σε μερικά λεπτά!

Πληρώνεις μέσω κάρτας online ή μέσω ebanking και παραλαμβάνεις άμεσα το αυτοκίνητο στον τόπο που έχεις δηλώσει, με πλήρη μικτή ασφάλεια και χωρίς εγγύηση ή περιορισμό χιλιομέτρων!

Similar Posts