σε ποια μερη παραλαμβανεις αυτοκινητο στην αθηνα

Σε ποια μέρη μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στην Αθήνα!

Μέσα από το Car24 και τους συνεργάτες μας, μπορείτε να προβείτε σε ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα με παραλαβή/παράδοση σε παραπάνω από 60 μέρη!

Είτε σας βολεύει το αεροδρόμιο, είτε το λιμάνι είτε κάποιος σταθμός του μετρό, οι συνεργάτες μας θα σας παραδώσουν το αυτοκίνητο εκεί ακριβώς που επιθυμείτε!

Επιπλέον, με ένα μικρό εξτρά κόστος, υπάρχει και η υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής σε όποια διεύθυνση επιθυμείτε στην Αθήνα!

Πάμε να τα δούμε όμως αναλυτικά και να δούμε γιατί το Car24 σας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα και όχι μόνο!

 

Που μπορείτε να παραλάβετε και να παραδώσετε το αυτοκίνητό σας στην Αθήνα

Στην Αθήνα υπάρχουν παραπάνω από 60 μέρη για να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας! Συνοπτικά, μπορείτε να παραλάβετε σχεδόν σε όλους τους σταθμούς Μετρό και ΗΣΑΠ, στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι του Πειραιά καθώς και σε μερικά hot spots της πόλης όπως ξενοδοχεία ή κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος όπως νοσοκομεία.

Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα σημεία pick up ενός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση και επιλέγοντας ως πόλη την Αθήνα, θα δείτε άμεσα τα δεκάδες σημεία που έχετε ως επιλογή!

 

Μέρη παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτου στην Αθήνα

Τα μέρη που μπορείτε τόσο να παραλάβετε το αυτοκίνητο όσο και να το παραδώσετε, είναι:

μερη παραλαβης αυτοκινητου στην αθηνα

 

Όπως ήδη γνωρίζετε, μέσα από το Car24 και τους εγκεκριμένους συνεργάτες μας, μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκίνητο σε άλλη διεύθυνση και να το παραδώσετε κάπου αλλού.

Για παράδειγμα, αν φτάνετε αεροπορικώς, μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Αθήνας και να το παραδώσετε στο λιμάνι αν φεύγετε με πλοίο για κάποιον νησιωτικό προορισμό!

Αναλόγως την εταιρεία ενοικίασης, μπορεί να υπάρχει χρέωση για διαφορετική τοποθεσία pick up & drop, ενώ άλλες φορές μπορεί να μην υπάρχει εξτρά κόστος.

Σε κάθε περίπτωση αυτό θα το δείτε στη φόρμα αναζήτησης μαζί με τα διαθέσιμα αυτοκίνητα!

 

Κόστος υπηρεσίας

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ανάλογα την εταιρεία ενοικίασης, μπορεί να υπάρχει κόστος για διαφορετική διεύθυνση παράδοσης και παραλαβής.

Αν υπάρχει τέτοιο κόστος, τότε αυτό θα αναφέρεται ρητά στο τελικό κόστος που θα δείτε στη φόρμα αναζήτησης οχήματος.

Αν θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο και να σας περιμένει σε δική σας διεύθυνση, και όχι σε κάποιο από τα προκαθορισμένα pickup points,  τότε αυτή η υπηρεσία χρεώνεται εξτρά και το κόστος διαφέρει ανάλογα την τοποθεσία.

 

Τι περιλαμβάνει κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα

Κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου μέσα από το Car24 περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Πλήρη μικτή ασφάλεια του οχήματος (εξαιρούνται ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος, καθρέπτες, ελαστικά, κ.α.)
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα που μπορείτε να διανύσετε
  • Δωρεάν οδική βοήθεια
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική και χωρίς καμία εγγύηση!

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται χωρίς καμία έξτρα χρέωση στη βασική υπηρεσία ενοικίασης, μέσα από το Car24 και τους συνεργάτες μας.

Εσείς απλά ξεκινάτε την αναζήτησή σας από εδώ, εισάγεται τόπο παραλαβής και επιστροφής του οχήματος καθώς επίσης και ημερομηνίες και η φόρμα αναζήτησης θα σας επιστρέψει αμέσως όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα που μπορείτε να νοικιάσετε!

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αθήνα χωρίς κάρτα!

Επιπλέον όλων των παραπάνω, στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα μπορείτε να κάνετε την ενοικίαση του αυτοκινήτου χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή άλλης κάρτας!

Το ποσό της κράτησης το πληρώνετε online μέσω ebanking (ή κάρτας αν υπάρχει διαθέσιμη) και δε χρειάζεται καμία εγγύηση ή χρήση κάρτας όταν παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο!

Πληρώνετε μετρητά στην κράτηση, παραλαμβάνετε χωρίς εγγύηση και έχετε πλήρη μικτή ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα!

 

Κλείσε online στην καλύτερη τιμή!

Τι κάθεσαι; Κλείσε τώρα online ενοικίαση αυτοκινήτου σε όλη την Ελλάδα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Με προσφορές από μόλις 20€ / ημέρα με πλήρη μικτή ασφάλεια δίχως εγγύηση, δεν υπάρχει ανταγωνισμός!

Ξεκινάς από εδώ, εισάγεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία, βλέπεις διαθέσιμα αυτοκίνητα και κλείνεις online σε 1 λεπτό!

 

Similar Posts