Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολη

Χωρίς πιστωτική και εγγύηση!

Επισκέπτεστε την πρωτεύουσα του Νομού Έβρου, Αλεξανδρούπολη, και αναζητάτε ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική στις καλύτερες τιμές της αγοράς;

Τότε είστε στο σωστό μέρος!

  • Χωρίς Πιστωτική
  • Χωρίς Εγγύηση
  • Με απεριόριστα χιλιόμετρα και πλήρη μικτή ασφάλεια!

Στο Car24 μπορείτε να βρείτε φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αλεξανδρούπολη μέσα από τους συνεργάτες της ιστοσελίδας μας και με μια τεράστια γκάμα αυτοκινήτων!

Με δεκάδες μέρη να επισκεφθείτε κοντά και γύρω από την Αλεξανδρούπολη, η περιοχή είναι ιδανική για μονοήμερες διακοπές και επισκέψεις από όλη την Ελλάδα!

ενοικιαση αυτοκινητου

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολη χωρίς πιστωτική

Σε συνεργασία με τους κορυφαίους συνεργάτες μας, σας προσφέρουμε πλέον τη δυνατότητα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Αλεξανδρούπολη, δίχως τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή εγγύησης!

Κλείνετε online μέσα από την ιστοσελίδα μας, πληρώνετε με μετρητά (κάρτα ή web banking) και το αυτοκίνητο θα σας περιμένει με την άφιξή σας!

Στην Αλεξανδρούπολη έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε και να παραδώσετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας στο χώρο του αεροδρομίου!

Τι περιμένεις; Κλείσε τώρα ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αλεξανδρούπολη χωρίς πιστωτική και εκμεταλλεύσου τις καταπληκτικές τιμές του Car24!

Πλεονεκτήματα ενοικίασης αυτοκινήτου στην αλεξανδρούπολη από το Car24.gr

Γιατί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Αλεξανδρούπολη από το Car24

  • Πλήρη μικτή ασφάλεια
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Δυνατότητα για διαφορετικό τόπο παράδοσης – παραλαβής(π.χ. λιμάνι-αεροδρόμιο)
  • Τεράστια γκάμα οχημάτων για να διαλέξετε
  • Δωρεάν ακύρωση με πολύ χαμηλό κόστος
  • Ολοκαίνουργιος στόλος οχημάτων
  • Top class εξυπηρέτηση όλων των πελατών!

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αλεξανδρούπολη τιμές

Οι τιμές ενοικίασης στην Αλεξανδρούπολη ξεκινάνε από περίπου 20€ την ημέρα και μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 80€ την υψηλή περίοδο του καλοκαιριού.

Γενικά η Αλεξανδρούπολη δε διαθέτει αρκετά αυτοκίνητα προς ενοικίαση καθώς ο στόλος είναι ιδιαίτερεα περιορισμένος.

Γι’αυτό το λόγο, καλό είναι να κλείσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα την κράτησή σας για να έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή αλλά και να βρείτε σίγουρα διαθέσιμο αυτοκίνητο!

Συχνές Ερωτήσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου Στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Για την πόλη της Αλεξανδρούπολης σας προσφέρουμε πολλές επιλογές για να διαλέξετε, ανάλογα τις ανάγκες σας. Από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι μεγάλα οικογενειακά sedan.

Φυσικά! Μπορείτε να έχετε τόσο παιδικό καρεκλάκι στο αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε όσο κι άλλα αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα από τις εταιρείες ενοικίασης.

Στην Αλεξανδρούπολη παραλαμβάνετε στο χώρο του αεροδρομίου.

Για την Αλεξανδρούπολη, η μόνη διαθέσιμη τοποθεσία παραλαβής και παράδοσης είναι το αεροδρόμιο.

Το αεροδρόμιο Δημόκριτος απέχει 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Ναι, μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλο τον Έβρο και σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα γενικότερα!

Ναι, μπορείτε να μεταβείτε στη Θεσσαλονίκη οδικώς! Η διαδρομή είναι περίπου 2,5 ώρες και γίνεται μέσα από την Εγνατία Οδό.

Όχι, η επιβίβαση σε πλοίο απαγορεύεται εκτός αν υπάρχει γραπτή άδεια της εταιρείας ενοικίασης. Μπορείτε όμως να μεταβείτε στη Σαμοθράκη και να νοικιάσετε εκεί ένα αυτοκίνητο μέσα από το Car24!

Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να βγείτε εκτός Ελλάδας με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Αν εμπλακείτε σε ατύχημα με δική σας ή όχι υπαιτιότητα, θα πρέπει να καλέσετε άμεσα τη φροντίδα ατυχήματος και την εταιρεία ενοικίασης. Εσείς λόγω μικτής ασφάλειας δεν έχετε να πληρώσετε κάποιο ποσό, όμως πρέπει να ακολουθήσετε τις αντίστοιχες διαδικασίες.

Οι ζημιές στις ζάντες και τα ελαστικά δεν καλύπτονται από την ασφάλεια και οτιδήποτε συμβεί θα πρέπει να το επιβαρυνθείτε εσείς.